4. Søndag i advent

Tænk at det allerede er den 4. Søndag i advent, og at det snart er juleaften. Jeg vågnede ret tidligt i morges, så mine pakker, som jeg skal åbne i dag er allerede pakket ud og kigget på. Og sikke nogle fine gaver! Gerneralt har jeg fået nogle rigtig fine gaver, og det virker også til at i andre i #bloggeradvent har fået en masse fine ting. Det har været sjovt at være med, og se hvad folk har fundet på, at give til hinanden.

DSC_0013

I pakken fra Charlotte lå der en Lion, julestjerner som man slev kan samle, en sød ugle firgur af pæler, og en pakke te. Stjernerne og uglen skal jeg helt sikkert have med hjem til min mor, så de kan komme op og hænge på juletæret. Jeg kender ikke til teen som er Pickwick winter glow. Men den dufter rigtig godt. Så den vil jeg nyde senere med min Lion.

Af min veninde fik jeg to hyggesokker fra Tiger. Jeg elsker deres sokker, og jeg skal helt sikkert gå og hygge med dem, når det er koldt. Fra min mor fik jeg en brunch (med drikkevarer) for to til et sted der hedder Fyrtøjet. Jeg kender ikke stedet, så det bliver sjovt at prøve det af, og få en omgang lækker brunch. 

I dag skal jeg op i byen for at hente to pakker og aflever min bærbar. Den er detsvære gået i stykker, og jeg har gjort mit, men intet hjælper, så jeg må få den lavet. Heldigvis er det inde for 2 år, så jeg håber ikke at det bliver vildt dyrt og at de kan lave den. Jeg håber at i får en god søndag.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “4. Søndag i advent

 1. Det ser ud til at være nogle rigtig lækre gaver 🙂 ❤
  Det har bestemt været rigtig hyggeligt at være med i #Bloggeradvent i år :-*

  Nyd din søndag. Vi ses imorgen 🙂
  Knus ❤

  • Den var så lækker! Jeg blev vildt overrakset da jeg så at det var en brunch tur, og jeg er ikke i tvivl om at du gerne vil med, men det er lidt langt bare for det 😛

   Det var så lidt, som altid var det super hyggeligt 🙂

   Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s