Så er der dømt juleferie

24ea3-12356380_174213292931708_1045391278_nI fredags fik jeg afleveret min eksamen, og i går var jeg op til den mundlige del. Og jeg bestod 😀 Så nu kan jeg ånde lettet op og holde juleferie. Officielt har vi først juleferie på fredag, hvor vi får vores svendebreve. Men man skal kun møde op på skolen, den dag man er til eksame, så imens rasten af klassen går op til deres eksamen, kan slappe af, og det er virklig rart.

I går da jeg kom hjem havde jeg planglat at jeg skulle skrive på bloggen, og rigtig forkæle mig selv med en lækker aftenmad, men jeg var helt færdig, da jeg kom hjem, og da jeg skulle starte min bærbar op fandt jeg ud af at der er noget i vejen med mit tastatur, så jeg kunne ikke komme ind på den. Så alle mine planer røg i vasken. I det mindste fik lånt et usb tastatur, som jeg kan bruge som tastatur, så nu kan jeg i det mindste logge ind og få flyttet alle mine ting, så jeg kan få formatere bærbaren. Jeg krydser finger for, at jeg bare kan nøjes med det, og at jeg ikke skal sende den til reparation.

Jeg har ret meget på min bærbar, bare mine billeder, fylder over 38 GB og jeg har kun et usb stik på 4 og 8 GB. Så lige nu sidder jeg og finder forskellige steder på nettet, hvor man kan overføre sine ting. Fx OneDrive. Googles Drive osv. Jeg håber at det er nok med en formatering af bærbaren, for jeg havde håbet at jeg kunne havde den i julen. 

DSC_0074

Nå nok om det. Jeg har set frem til min juleferie, for jeg har en del hyggelige aftaler, og jeg har jule ferie helt fra den 18 December til den 18 Januar. I ferien skal jeg blandt andet på juletur i København, med min søster og mor. Min mor og jeg skal ind, og se Nøddeknækkeren på det kongelige tater, og i Tivoli med Mie og Cathrine. I juledagene er der min søsters fødselsdag den 23, juleaften, samt en julefroskot, og sidst men ikke mindst skal jeg til Sverige for at fejer lidt jul med min papfar og hans kæreste. Pyh ha. 😛 Ej det skal nok blive hyggeligt, og jeg ser frem til en masse julehygge med familien. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

.  

2 thoughts on “Så er der dømt juleferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s