Som en skygge af Brent Weeks

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver: Den perfekte dræber har ingen venner. Kun mål. For Durzo Blint er snigmord en kunstart, og han er byens mest talentfulde kunstner. For Azoth er overlevelse en daglig kamp. Han er opvokset i Slummen og har lært på den hårde måde at bedømme folk hurtigt og at tage chancer.

Chancer som at bede Durzo Blint om at tage ham i lære som blodsvend. Men for at blive antaget må Azoth lægge sit liv bag sig, skifte identitet til Kylar Stern og lære at navigere i blodsvendenes verden af politiske intriger og mystisk magi.

Og først og fremmest må han lære at udvikle sans for drab.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg havde ikke hørt om den her bog før Tellerup spredet nyhederne om at de vil udgive bogen. Jeg synes at den lød rigtig spændende ud fra bagsideteksten, så jeg var spændt på at se, hvordan bogen vil være. Bogen er vild flot og ret stor, (der er over 700 sider) så det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg blev ret skræmt af bogens tykkelse. Men jeg kastet mig ud i det, og det var noget af en læse oplevelse. 

I bogen møder vi virkelig mange personer, der fortæller historien på skift. Det er nogle fede personer, men jeg vil ønske, at der var en lille oversigt over dem i slutningen af bogen, for så tror jeg at det vil være nemmere at få et overblik over, hvem der var hvem. Azoth og Durzo fungere ret godt som bogens hovedpersoner. De har nogle seje personligheder, og det var spændende at læse om dem og deres historie. 

Alt i alt synes jeg at det var en fin læse oplevelse.  Jeg kunne godt lide personerne, og den magiske del der er i bogen. Brent sprog passer rigtig fint til det miljø vi befinder os i, og hans skrive stil er ret interessant. Det jeg knapt var så vild med bogen, var strøelse af den, og at jeg synes at det var svært at holde styr på personerne, samt alle de tidskift der i den, så det kunne havde været ret med en kapitel overskrift, der fortalte, hvilken person vi skulle læse om, og hvilket årstal vi befandt os i. Der udover savnede jeg også at der var et kort over landet. Som i kan se har bogen både plusser og minusser fra min side af, så der for har jeg valgt at give den 3 stjerner.  

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

Night Angel:
Som en skygge

  1. Night Angel

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Som en skygge af Brent Weeks

  1. Jeg læste den på engelsk for nogle år siden. Den er god men virkelig barsk. Jeg savnede ikke kort eller personoversigt, men til gengæld var handlingen til tider så voldsom og deprimerende, at jeg næsten blev udmattet af at læse den. Jeg har også læst 2’eren og 3’eren. 2’eren havde jeg et noget blandet forhold til, men 3’eren var heldigvis bedre end 2’eren.

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    • Det var da altid noget at den sidste bog var bedre end 2’eren. Jeg kommer nok ikke til at læse forsættelserne, men nu må vi se, man skal aldrig sige aldrig 🙂

    • Ja det må man sige! Det var næsten umuligt at tag den med nogle steder 😛 Jeg er lidt spændt på at se, hvordan de andre bøger ser ud, både med cover og strøelse 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s