Bogforum 2015

For nogle dage siden var der Bogfrum ude i Bella centeret. Jeg elsker bogforum for det er så skønt at gå blandt alle bøgerne, og snakke dem der skaber dem, udgiver dem og holder af dem lige så meget som jeg selv gør det. Jeg havde en aftale med en veninde, der detsvære ikke kunne komme, så jeg lage mit program, og tog der ind alene om fredagen. Hvilket passede mig fint, for så kunne jeg selv styre, hvad jeg vil se, og da jeg kom der ud gik der heller ikke lang tid før jeg havde mødt de første bogbloggere, og sådan var det i hele weekenden, så det var super hyggeligt at være der inde, og jeg glæder mig allerede til næste år.

Fredag:

DSC_0068DSC_0020

Jeg kom lige efter skolen om fredagen, og havde (måske ikke lige så meget, som jeg havde regnet med) ikke rigtig styr på det der med pressen, for jeg kom ind af den forkerte indgang, men jeg fandt presserummet, fik mit skildt osv. Jeg var der inde mellem 15-16 tiden, så da jeg var kommet af med mine ting, gik jeg på jagt efter Forlaget Alvilda stal. For der var der en åben reception til ære for Lene Kaaberbøls, og hendes 40-års forfatterjubilæum. Jeg har læst en del bøger af hende i mine teenage år, blandet andet Skyggeporten W.I.T.C.H bøgerne, og ikke mindst Skammer serien, så jeg er stor beundre af hendes værker. Jeg fik detsvære ikke taget nogle billede af hende eller reception, men jeg fik hilst på hende, og en lille snak om hendes bøger. 

DSC_0022 DSC_0023DSC_0024DSC_0029

Fra Lene Kaaberbøls reception gik jeg lidt rundt og kiggede på omgivelserne. Jeg gik blandet andet over til Tellerup for at beunder deres nye bøger. Der mødt jeg Christina Bonde, der hurtigt fik hentet Haidi Wigger Klaris. Det var så hyggeligt at snakke med dem. Imens vi snakkede kom Camilla hen til os. Hun var også alene, så vi gik sammen resten af dagen. Inden vi gik videre, fik jeg en lækker stak af Tellerups bøger. Jeg fik blandet andet Skyggesider af Christina Bonde, Skæbnens kald af Haidi Wigger Klaris og Geminiderne af af Nanna Foss. 
DSC_0031DSC_0034

Fra Tellerup gik vi over til Politikens Forlag. Der havde jeg læst, at Leonora Christina Skov vil stå både før og efter hendes oplæg. Hvor intet bryder vinden, var den første bog vi læste i min bogklub, så det var sjovt at møde hende og få bogen signeret. Efter at vi havde mødt Leonora, fik vi slappede lidt af, og der fra gik vi tilbage til Tellerup, hvor Nanna Fross, sad og signeret hendes bøger. Det er første gang jeg møder hende, så det var dejligt at jeg lige kunne nå det, inden vi tog hjem.

Lørdag:

DSC_0036 DSC_0037 DSC_0038

I weekenden sov jeg hos min mor, hvilket var rigtig rart, for så skulle jeg kun en kort tur med det offentlige. Min mor og jeg skulle opleve bogforum sammen om lørdagen. Så vi stod op og fik lavet et lækkert morgenbord, så det blev ret sent inden afsted. Vi kom der ud ved 12 tiden. Hvor vi stødt på Mie. Min mor havde sine egen ting hun gerne vil høre, så Mie og jeg gik over til people’s press for at høre på Thomas Skov, og Geo der snakkede om Forskellen på mænd og kvinder er 100 gymnastikposer. Der var virklig mange mennesker (det var der alle steder den dag!) så det var svært at se dem, men vi fik da hørt lidt af oplægget, og det jeg hørte af, var ret morsomt, så jeg fik helt lyst til at læse hans bog, som jeg har stående på reolen. 
DSC_0040 DSC_0047 DSC_0060

I år stod selveste Teri Terry på programmet, hvilket jeg havde glædet mig til at opleve, for jeg synes at hendes bøger er fantastiske, både hendes serie og Mind games. Jeg fik heldigvis en god plads på første række, hvilket jeg var ret er glad for under oplægget, for intervieweren var virkelig svær at høre, og mumlede en del. Heldigvis tog Teri Terry sagen i egen hånd, og klaret det rigtig fint. Efter hendes oplæg var der signering med hende over hos Arnold Busck. Det var en fantastisk oplevelse at møde hende, og høre om hendes snakke om sine bøger. Jeg håber at der vil komme flere bøger af hende, for jeg synes at hun er en utrolig dygtig forfatter. 

DSC_0061

Fra Teri Terry signering gik jeg over til Tellerup, hvor Christina Bonde sad og signeret hendes bøger. Jeg har fulgt med i hendes arbejde med hendes nyeste bog, (og jeg er helt tosset med Natten skygger og Månens Børn) så jeg er spændt på at læse Skyggesider, som skulle være noget helt andet end hendes forrige bøger. 
DSC_0063
DSC_0066

Kort tid efter de to signeringer måtte jeg tag hjem, for jeg var utrolig træt, og jeg havde fået en voldsom hovedpine, hvilket var virklig træls, for jeg havde ellers aftalt spisning, med nogle andre bloggere, men det må blive en anden gang. Der var rigtig mange bøger, som jeg var fristet til at købe. Men da jeg så priserne besluttet jeg mig for, at de kommer på ønskelisten til jul. Jeg havde planlagt, at jeg vil tag der ind om søndagen, men jeg synes ikke at der var noget spændende på programmet, og jeg havde hilst på de folk jeg gerne vil hilse, så jeg blev hjemme og slappede af. Det var en super fed weekend, og jeg synes det var super hyggeligt. at snakke med jer jeg fik hilst på. Og jeg håber at i havde en god oplevelse med bogforum.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s