Bloggertræf i Odense. (2015)

I sommers tilmeldte jeg mig til et bloggertræf, der den her gang skulle forgå i Odense. Jeg synes at tiden er fløjet afsted, og inden man fik set sig om, så sig om kom dagen, hvor man skulle afsted. Jeg har været med til det der var for to år siden, så jeg kendte 4 ud af de 18 tilmeldte, så der var en del nye deltagere. To af dem var blandet andet Sascha og Maria, som jeg mødt i toget, på forhånd havde vi aftalt, at vi skulle mødes og følges til Odense, da vi kommer fra Sjælland. Det var rigtig hyggeligt, at følges med dem. På Banegård mødtes vi med en lille flok, der også var kommet til Odense med toget, og sammen gik vi over til Jensens Bøfhus, hvor vi fik hilst på de sidste deltagere. 

FotorCreated

12186250_10207928257393966_179624485252363602_o

På Jensen bøfhus fik vi en fin forkost. Mange af os var nervøse, men jeg synes at snakken gik over alt forventing imens vi sad og spiste. Ja faktisk på hele dagen. Maden var som den skulle være, og de var søde på Jensens bøfhus, inden vi gik videre fik vi dem til at tag et fælles billede. Efter det fik vi vores lækkere goodiebag, og derfra stod den på shopping i gågaden, hvor vi fik set på butikker som Magazin, Søstrene Grene, Arnold Busck, Matas, Normal og The Body Shop. Der var op til flere ting, som jeg overveje at købe, men jeg fik ikke gjort det pga julen osv, men så er det godt, at butikkerne også er på Sjælland. 

DSC_0021

DSC_0024

DSC_0032Da vi havde set nok butikker sluttede vi (dem af os der var tilbage. En del var gået i løbet af dagen) )af på Café Eydes. I forvejen havde vi snakket om, at vi kunne runde af med noget varmt inden vi tog hjem, men vi var så varme, og trætte efter shopping turen, så det ente med at vi alle sammen havde valgt en eller anden form for noget koldt at drikke, som vi kunne nyde imens vi snakkede. Det er hårdt at shoppe :P. Caféen var super hyggelig, og det var rart at, vi fik rundet det af på den måde, inden vi tog hver til sit. 

Klokken var lidt over 16 da Sascha og Maria steg på et tog mod Sjælland. Der var ikke så mange i toget, så der var heldigvis pladser til os. Jeg var hjemme ved 19 tiden, og der fik jeg endelig kigget ordentligt på min goodiebag (der vil kommet et indlæg om den i løbet af ugen). Jeg er er helt overvældet over de ting der er i dem, og jeg tager hatten af for Anne-Mette og Jeanette, der har lagt en masse arbejde i bloggertræffet. I er så seje piger! 🙂 Jeg er glad for at for jeg deltog, for det var hyggeligt at møde de andre deltagere, og have en dag med dem i Odense.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

6 thoughts on “Bloggertræf i Odense. (2015)

  1. Hvor er det dog bare et dejligt indlæg og sikke fine billeder. 😉 Det var også super rart at møde dig igen og endda nå at få snakket lidt med dig. Du er sku en fantastisk kvinde. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s