Vildhunden & Panteren af Sidsel Sander Mittet.

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver: Korau, Eshri og deres venner er ankommet til Modstandslejren. Men selvom det er rart endelig at kunne føle sig tryg, er alt ikke, som de havde drømt om.

Zaak har forladt dem, Oryndros styrke vokser og Aubr er stadig ikke reddet.

Snart må Eshri og Korau træffe et valg.

Skal de stiltiende accepterer tingenes tilstand eller sætte sig op mod dem, der tidligere var deres venner? Skal de blive i sikkerhed eller kæmpe for det, de tror på?

Vildhunden & Panteren er anden bog i trilogien Morika.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Facet.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Efter at jeg havde læst den første bog, var jeg spændt at se,  hvad der vil ske med Eshri og Korau, og alt det andet der forgår i Morika. Nu har jeg læst den, og jeg er stadig mundlam over bogen, for hold nu op en læse oplevelse. Den har alt det en god bog skal indholde. Den har en magiske verden, med nogle interessante hovedpersoner, og et nervepirrende plot der er flydt med emner som, venskab, kærlighed, krig, magi og en krig blandt folket, sidst men ikke mindst fanger Sidsel sprog og hendes fortælling med det samme. Så da jeg havde vendt den sidste side, var jeg ikke i tvivl om at Vildhunden & Panteren skulle have 5 stjerner. 

Det var så spændende at følge Eshri, Korau og deres venner. I takt med at krigen kommer tættere på dem, og deres omgivelser, ser vi hvordan de tager kampen op, og kæmper for det det de tror på. Det er ikke nogle nem kamp, og undervejs ser vi mange følser hos karaktererne i bogen, som håbløsheden, vrede og sorg, men vi ser også nogle stærke bånd i mellem dem, der er bygget op på venskab, kærlighed og en respekt det gør at de bliver ved med at støtte hinanden i den svære tid. Lige fra den første bog har jeg været vild med Eshri, Korau og Zaak, så det var interessant at følge dem og se hvordan de ændrede sig igennem bogen.

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk bog! Normalt er jeg ret skeptisk, når det kommer til en to’er i en trilogi, for jeg synes altid at det er sådan en midtvejs oplevelse, hvor man bare venter på, at den store afslutning skal ske i den sidste bog. Det sker heldigvis ikke med Vildhunden & Panteren i stedet formår Sidsel at skrue niveauet endnu højere op i forhold til den forrige bog. Det er utroligt fedt, og nu er jeg spændt på at se, hvad der kommer til at ske i med vores venner og krigen i Morika. Jeg har ingen idé om, hvordan Sidsel vil afslutte den sidste bog, så der ikke andet for end at vente på den, men det er svært for jeg vil gerne have den nu, så jeg kan fordybe mig i Sidsels skønne univers, og få afslutningen på serien. Hvis du ikke har læst serien, så synes jeg at du skal kaste dig ud i det, for det er en af de bedste fantasy bøger jeg har læst i år, og du vil kun snyde dig selv for en fantastisk læse oplevelse,. 

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

Morika:Vildhunden & Panteren

  1. Rent blod
  2. Vildhunden & Panteren
  3. Bog 3 (den sidst bog) bliver udgivet i 2016.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Vildhunden & Panteren af Sidsel Sander Mittet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s