#Flyvehjoernet #1

Jeg ved ikke om i har set at Rikke og Simone har startet noget op, som de kalder for #Flyvehjoernet? Det går ud på at hver måned trækker en af dem en seddel, med en eller anden form for en læse udfordring. Hvis vi har lyst kan vi deltage, og dele vores opdate om hvordan det går, med hashtagget #Flyvehjoernet på bloggen og de sociale medier. Jeg synes at det en super fed idé, og jeg har tænkt mig at holde øje med deres udfordringer, og deltage i dem så tit jeg kan være med til det. DSC_0013

I September var jeg ikke med til det, der skulle man læse en bog man havde haft på sin TBR liste i over to år. Men i den her måned lyder udfordringen således:  “Læs en bog du har anskaffet dig for nylig.” Jeg synes at den er oplagt til alle de bøger nye bøger, der er kommet i løbet af efteråret, så jeg vil springe ud i det.

Da jeg første gang så udfordringen tænkte jeg at det vil blive en nem en. Men den er svære end jeg troede den vil være, for jeg har gået og tænkt over, hvilken bog det skulle være. Og det har ikke været nemt, med alle de spændende læse muligheder man kan vælge imellem. Jeg har blandet overvejet om det skulle være Efter dig af Jojo Mayes, Simple living af Nadia Plesner, Stålhjerte af Brandon Sanderson og Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins. Ja faktisk alle bøgerne der er på billedet.

DSC_0016

Nu har jeg endelig fundet ud af det, og jeg har valgt at jeg vil læse Mind Games af Teri Terry. Jeg er ret vild med Slettet serien, og jeg har længe haft lyst til at læse Mind Games, og jeg er spændt på at se, hvordan den er er i forhold til Slettet. Der udover har jeg set at hun kommer til bogforum, hvor hun skal snakke om Mind Games. Så jeg tænkte at den her udfordring, vil være en oplagt mulighed, for at læse den før bogforum, for Jeg tror at det vil være interessant at høre hendes tanker og hendes historie med Mind Games. 

Deltager du i mådens udfordring? Og har du læst Mind Games?

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “#Flyvehjoernet #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s