Bogbloggertræf 2015

I lørdags var jeg til bogbloggertræf i Aalborg. Det er ikke første gang at jeg er til et bogbloggertræf, men det er første gang at jeg oplever det i Aalborg og det var rigtig hyggeligt, og jeg er glad for at jeg fik oplevet det. Selve bloggertræffet blev arrangerede af Rikke, Simone, Irene og Karin, der har gjort et fantastisk arbejde med træffet. Dagen havde et interessant program. Der var blandet andet inspirerende forfatter indslag, debat, hvor vi havde stilet spørgsmål på facebook, og ikke mindst en masse konkurrencer. 

DSC_0017 DSC_0018 DSC_0020 DSC_0032

Da dørne blev åbnet kom vi ind til et super fint rum, hvor der var dækket op med bordkort. På hver vores plads var der en goodiebag fra Tellerup, hvor vi alle sammen fik nogle bøger og fin plakat. Efterfuldt af en kort introduceret os til hinanden, fik vi lov til at åbne en grøn pakke, der viste sig at være bogen Simple Living af Nadia Plesner. Nadia var dagens hemmelige gæst, og imens vi sad og spiste blev vi tryllebundet af hendes historie om hendes kamp med modefirmaet Louis Vuitton. Jeg synes at det er en utrolig historie, og jeg er spændt på at læse Simple Living. Da hun var færdig med sit oplæg, fik vil alle sammen en signering i hendes bog. Jeg sad ved siden af Nadia, og da hun var færdig, fik vi snakket endnu mere om hendes oplevelser, og hendes bog. Hun spurgte også ind til os, og vores arbejde med vores blogs.DSC_0047

Efter lidt løs snak kom Rikki fra forlaget Dreamlitt, og fortalte om, hvordan det var at starte et helt nyt forlag op fra starten af. Udover det havde han bøger, der kom dirket fra trykken af, der viste sig at være bogen Stålhjerte af Brandon Sanderson og Ildkamp (Den udkommer i dag) der er den næste bog i serien. Jeg har hørt en del om Stålhjerte, så jeg glæder mit til at læse den. Rikki blev der resten af dagen, og deltog livligt i vores debat, hvilket var super fedt, for så fik vi flere forlagsindblik, når det kom til anmeldereksemplar osv.

DSC_0052 DSC_0057DSC_0064

Kagerne kom frem (det var en super lækkert kage bord), og imens vi spiste dem, fortalte Carina Evytt om sin karriere som forfatter, og historien bag hendes bøger. Jeg har læst Den fredløse, som er en rigtig god fantasy bog, så det var spændende, at høre om hendes arbejde med bogen. Udover det fortalte hun også om et nyt fælles projekt, som hun skriver på sammen med Pernille Eybye. Jeg synes at det er en sjov idé, og jeg glæder mig til at høre mere om det. Da hun var færdig gav hun også en signering i hendes bøger, som var en del af dem der lå i vores Goodiebag fra Tellerup. 

DSC_0075 DSC_0078 DSC_0083

Den sidste der kom på besøg var et dejligt gensyn med Gitte, der selv er tidligere bogblogger. Hun kom og fortalte om ‘Vild med ord’, og der udover havde hun også en konkurrence med, hvor man kunne vinde biletter til arrangement. Der var rigtig mange konkurrencer, og jeg var så heldig at vinde en fra Plusbog.dk. Jeg fik en pose med 4 bøger, og en masse andre lækkere ting, som pude, tæppe, te bogmærker osv. Inden vi tog hjem fik vi alle en masse lækkere goodiebag, med indhold af bogindhold fra forskellige sponsorer.

Et stort tak til alle sponsorere der har givet os alle de lækkere goodiebag.
Alvilda / Auto- og møbelpolstring v/Børge Jensen / Book Eaters Convention / Christina Ingerslev / Dreamlitt / EgoLibris /Forlaget Facet / Forlaget Iris / Forlaget Punktum / Gads Forlag / Gyldendal / Hr. Ferdinand / Jentas / Lindhardt og Ringhof/ Modtryk / Mofibo / Osuma / People’s Press / Plusbog / Politikens Forlag / Rosinante og Co. / Saxo / Tellerup / Turbine /Ulven og uglen / Vild med ORD

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

7 thoughts on “Bogbloggertræf 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s