Top 10 tirsdag

toptentuesdayTop Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet FREEBIE. I dag er det et valgfri emne. De har værert der et par gange, og jeg synes at det er ret sjovt at se hvad folk har fundet på. I den her omgang vil jeg vise jer de ti bøger, som jeg vil ønske vil blive oversat til dansk.

Untitled-1

Der er rigtig mange serier, hvor at de danske forlag har har stoppet med at oversæt dem de sidste bøger i serien, hvilket jeg synes er ærgerligt, for mange af dem er nogle af mine yndlings serier. Strange Angels, Vampire Academy og Vampirates, bliver ikke oversat til dansk, så hvis jeg skal læse dem færdigt skal det være på engelsk, hvilket jeg har opgivet, for jeg er ekstremt dårligt til skriftligt engelsk. 

Tellerup har udgivet de 3 første bøger i The Hollows serien og de to første i Mercy Thompson serien. Jeg ved ikke om de udgiver de sidste bøger i serien, for der er gået ret lang tid fra i mellem bøgerne. Men jeg håber det, for jeg synes at det er nogle super fede bøger, så jeg går stadig og håber på, at de ikke er færdige med dem.

Untitled-1

De her bøger har jeg hørt en del om på Youtube, og jeg vil ønske at der var nogle forlag der vil få øje på får dem og udgive dem. De her bøger har fået rigtig mange stjerner på Goodreads. Så hvem ved, måske bliver det oversat en dag.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Top 10 tirsdag

  1. Det er så irriterende, når forlag stopper med at oversætte midt i en serie… derfor køber jeg konsekvent kun lange serier på engelsk (et ekstra plus er så også at det ofte er billigere).
    Men kan godt se at det er ekstra træls, når man helst vil læse på dansk!
    Jeg krydser fingre for, at de bøger du nævner, snart bliver oversat 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s