Problemer med min kommentar.

Her på det seneste har jeg opdaget at der er problemer når jeg skal skrive kommentar til folks indlæg. Tit bliver de slet ikke skrevet, og det er rigtig træls, når man går og regner med at de er blevet udgivet. De sidste par dage har jeg prøvet at finde ud af, hvorfor mine kommentar ikke blev udgivet. Til at starte med troede jeg at det var noget med min WordPress eller Google konto. Så jeg prøvede at gå ind i alle mulige indstillinger, men det hjalp ikke, i går prøvede jeg at skrive en kommentar med Firefox og der fandt jeg heldigvis fejlen.

Udklip

Fejlen ligger åbenbart i Chrome. For når jeg skriver en kommentar hos jer der har en blog hos blogger, Så kom der ikke den der boks frem om man er en robot, så når man trykker på udgiv, bliver kommentaren slet ikke udgivet. Den kom frem da jeg prøvede med Firefox. Så nu kan det være, at jeg skifter browser, med minder jeg finder ud af, hvordan jeg får det frem med Chrome. Lige nu er jeg bare glad for at jeg fandt ud af hvad der var galt, for jeg har savnet at kunne skrive en kommentar til folks indlæg. Er der andre der har haft problemer med det? Eller er der nogle af jer der ved hvordan man får den frem på Chrome?

Jeg håber at i nyder jeres weekend. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Problemer med min kommentar.

  1. Lige så smart Google Chrome er på nogle punkter, lige så træls er det blevet på andre synes jeg.

    Jeg har selv indimellem haft problemer med kommentarer, så jeg bruger også ofte Firefox i stedet for Chrome.

  2. Jeg synes det er ret sjovt, for jeg har faktisk valgt det fra på blogger.. jeg gider ikke ha at folk skal spørges om de er en robot.. Mega underligt at det så popper up alligevel..

    Jeg bruger altid Firefox.. fordi det er det jeg selv har haft mest held med.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s