Mini-reviews

I løbet af de sidste par måneder har jeg fået set en del film i biograf. Men jeg har ikke fået anmeldt dem.  Men jeg vil gerne nævne dem på bloggen. Så der for skriver jeg et lille mini reviews med dem.

Lang historie kort. Imdb

Jeg så den her film med en Kinotur i København. Min veninde og jeg havde enlig ikke planlagt at vi skulle med, eller havde snakket om filmen. Men vi tænkte hvorfor ikke. Jeg er ikke særlig god til danske film. Jeg synes tit at de er kedelige. Så jeg havde ikke de store forventninger til filmen. Men den her var overraskende god. Man følger en flok venner i gemmen nogle år. I  de år oplever man deres opture og nedture i livet, på kryds og tværs af hinanden. Filmen fik en til at grine, men den er også sørgelig, så den havde en rigtig god balance med det hele. Skuespillerne gjorde det fint. Der var nogle man kendte også var der også en del, som jeg ikke havde set før. 

3 ud af 5 stjerner.

_____________________________________________________

Avengers: Age of Ultron. Imdb

Det skal ikke være nogle hemmelighed, at jeg har haft tårnhøje forventninger til den her film. Jeg har fulgt med i nyhederne om den, siden der har været ryger om, at den vil blive til noget, og været spændt på at opleve den i biografen. Filmen var super underholden, Men det havde jeg nu også forventet. For jeg har efterhånden set en del Marvel film. Det var dejligt at se skuespillerne fra den forrige film. Jeg synes at de gør det godt med deres roller, og jeg synes ikke at de kunne finde nogle bedre skuespillere til dem. Udover vores 6 Avengers, så var der en del personer der hjalp dem i deres kamp mod det onde. Vi fil hilst på nogle nye personer og en del velkendte bi roller fra Marvels univers. Jeg er stor fan af at de gør det på den måde, for det sjovt at genkende bi rollerne, fra de andre Marvel film.  

4 ud af 5 stjerner.

_____________________________________________________

Far from the Madding Crowd. Imdb

Da min mor spurgte om jeg vil ind og se Far from the Madding Crowd. Havde jeg ikke hørt særlig meget om den. Men jeg tænkte, hvorfor ikke. Jeg elsker film fra 1800 tallet, og det er altid hyggeligt at have en mor-datter dag. Jeg blev positiv overrasket over filmen. Jeg kunne rigtig godt lide filmens historie for det er spændende at følge Bathshebas liv da hun er en interessant kvinde. Skuespillet var rigtig godt fuldført. Jeg kendte dem ikke, og det var rigtig fint, for så tog det ikke fokuset væk fra filmen. Filmen er virkelig flot visuelt lavet, så da jeg så den, var det som om, at blev suget tilbage til 1800 tallet. Jeg har ikke læst bogen til filmen. Så jeg ved ikke hvordan filmen er i forhold til bogen. Men jeg var imponeret over den og jeg vil varmt anbefale den til jer der godt kan lide film fra den tid af. 

4 ud af 5 stjerner.

_____________________________________________________

Spy. Imdb

Min veninde og jeg var inde og se den her på en #kinotur. Jeg havde set traileren til den, og jeg synes at den så helt vildt sjov ud. Så jeg var glad for at vi nåde at få billetter til filmen. Filmen er fyldt med action og humor. Fra star til slut sidder man og griner af den ene platte spion jokes efter den anden, nogle vil måske mene at det var for meget, men jeg synes at et er fantastisk at man kan sidde og grine til en film. Melissa McCarthy gør det rigtig godt med sin rolle, og endnu en gang viser hun hvad hun dur til som skuespiller. Jude Law og Jason Statham er vores mandlige agenter og de 3 klare det rigtig godt. Jeg var som sagt underholdt fra start til slut, og jeg skal helt sikkert have filmen hjem til min film samling.

.4 ud af 5 stjerner.

2 thoughts on “Mini-reviews

  1. Jeg ELSKEDE ‘Spy’! Den var hyleskæg og min svigerinde og jeg, trak knap nok vejret filmen igennem! Især Jason Stathams rolle var simpelthen SÅ gennemført og genial! 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s