The Initiation af L.J. Smith

Anmeldes til bøge1r

Forlaget skriver: Under en ferie hjælper Cassie en mystisk fyr fra at blive overfaldet af en gruppe drenge. Hun falder pladask for ham, men når aldrig at finde ud af hvad han hedder eller hvor han kommer fra.

Da hendes mor beslutter at de skal flytte til New Salem for at bo hos Cassies bedstemor, møder hun på den nye skole en gruppe jævnaldrende som både er skræmmende og fascinerende. De er alle medlemmer af en hemmelig klub og her støder hun pludselig på sin drømmefyr, men mødet bliver langt fra det gensyn som hun havde håbet på. Der er noget farligt ved at kende ham.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser ● Mofibo

Min mening:
Jeg havde ikke hørt meget om den her bog, før jeg så den på Mifibo. Senere da jeg søgte den på nettet, kunne jeg stort set ikke finde nogle den. Hvilket er lidt mærkeligt og trist, for den er ret god, og en dejlig bog at læse, hvis man gerne vil nyde en let læsende bog. 

Cassie er bogens hovedperson. Hun er enlig fin nok. Til at starte med virker hun som en naiv, og usikker pige. Men det bliver bedre med tiden. Der er 6 bøger i den her serie, og jeg håber at hun udvikler sig i dem. I bogen møder vi en del personer. De er en hemmelig klub, og der er noget overnaturligt over dem. Til at starte med synes jeg at det var lidt svært, at gætte hvad det var, og det var det der gjorde bogen spændende at  læse. De personer Cassie møder, er ret interessante, og jeg er spændt på at læse mere om dem, og deres overnaturlige evner. 

Alt i alt synes jeg at det var en ret underholdene bog. Det er en dejlig let læsene bog, så den er perfekt til sommerferien. Det er lang tid siden at jeg har læst noget med L.J. Smith, så det var dejligt at læse noget med hende igen. Hendes sprog er let, og lige til, så det tog mig få timer at læse bogen. L.J. Smith er god til at beskrive tingene der er omkring vores hovedperson, uden at det bliver for meget, og det er en af de fede ting ved L.J. Smith som forfatter. Bogen havde en spændende afslutning, og jeg vil gerne læse mere om Cassie og den hemmelige klub. Så jeg håber at Tellerup oversætter rasten af serien. Det her var en god læse oplevelse og jeg vil varmt anbefale den til jer der gerne vil læse en nem og hyggelig fantasy bog.

The Secret Circle:The Initiation (The Secret Circle, #1)

  1. The Initiation
  2. The Captive
  3. The Power
  4. The Divide
  5. The Hunt
  6. The Temptation

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s