Juni 2015

tb12

Har den her måned gået, som du gerne vil have det?
Ja det synes jeg. Jeg synes at Juni måned har været utrolig hyggelig, med en masse skønne aftaler. Jeg har været en del i Kbh, og jeg må indrømme at jeg bliver gladere og gladere for byen. Jeg har haft utrolig mange lækre middage i løbet af Juni måned. Så når jeg kigger på billederne fra Juni,så er der stor set ikke andet end mad billeder :P. I Juni er der også sket mere med Vennepunkt, og vi har endelig haft vores første møde med bogklubben. En fra skolen og jeg er kastet os ud i at lave vores egen kalender i Photoshop (vi keder os slet ikke i timerne :P), og hvis vi kan få den trykt, og lavet sådan som vi vil have den, så tror jeg at den bliver super fed.

Hvad har du lavet i skolen?
Ja hvad har vi ikke lavet? I hele Juni måned, har jeg nærmest haft ferie stemning på hjernen. Men vi har haft en del at se til. Vi har blandt andet haft Informationsteknologi (niveau D), hvor vi har skrevet vores report (om en web app til en biograf) som vi skulle bruge til en mundlig eksamen. I hele den periode, har mit humør været som en ruchebane. for faget er virkelig bredt jeg følget ikke at jeg havde styr på det, men utroligt nok fik jeg 10. Jeg fik blandet at vide at jeg fik det, fordi jeg var godt forbredt med powerpoint, og at jeg havde skrevet en god report. Jeg troede at jeg vil få 2 eller 4, så jeg er super glad for mit 10 tal. I de to sidste uger op til sommerferien havde vi Iværksætteri og innovation (niveau E), hvor vi har haft alt fra Jura til jobansøgning, og der udover skulle vi skrive en opgave, hvor vi skulle forstille os at vi åbnede vores eget firma. Vi har ikke været op i faget, men vi har fået en krakter for det, og der har jeg også fået 10.  

Hvad har underholdt dig i løbet af den her måned?
Endnu en gang er jeg blevet underholdt af videoer på Youtube og en del tv serier. Jeg følger ikke at jeg har set andet end serier på Netflix. Jeg fik set Arrow sæson 2 færdig, og bagefter så jeg Sense8 som er en ny serie. Jeg havde ikke de store forventninger til serien, og i starten så den ret mærkelig ud. Men hold nu op, hvor jeg glad for at jeg gav den en chance, for det er en utrolig fed serie! Lige nu er der kun en sæson med 12 afsnit i, så jeg håber at de laver flere sæsoner med den. Den sidste serie jeg fik set var The 100. Jeg fik set 1 eller 2 afsnit af serien da de viste den på kanal 5. Men så fik jeg ikke set 3 afsnit og droppede serien, da det er sådan en serie, hvor man skal se hvert et afsnit i den, fordi der sker så meget i dem. Alle 3 serier sluttede utrolig spændende sæson afslutning. Så jeg håber at der snart kommer nye afsnit af dem på Netflix. 

Bøgerne:

DSC_0002Jeg fik læst 4 bøger i løbet af Juni måned. Hvilket jeg synes er meget godt, når man tænker på alt det jeg har lavet i skolen osv. Den her måned har jeg haft nogle gode læse oplevelser. Lola og naboens søn af Stephanie Perkins og Forsonet af Jana Oliver fik 5 stjerner, og Tvivlen af Anna Todd fik 4 stjerner. De 3 bøger blev læst på ingen tid, og jeg glæder mig til at læse forsættelsen af dem. Den dårligste bog i Juni var Eddus drager af Kirsten Sonne Harild & Lise Bidstrup. Jeg blev slet ikke fanget af den, så jeg måtte opgive den, hvilket er trist, for den lyder ret interessant. Jeg nåde at læse en del af Revolution af Louise Haiberg. Men jeg nåde ikke at blive færdig med den, før det var blevet Juli. 

Filmene:

I Juni fik jeg set en film i biografen. Jeg synes at Juni har været ret kedelig, når det kommer til film i biografen. Jeg fik set Tomorrowland A World Beyond. Den var udemærket. Den var flot lavet, men den var bare mega kedelig, og hvis jeg havde vist at den vil være sådan, havde jeg aldrig set den i biografen. For det var spild af penge. 

Den største optur?
Det er helt klart at jeg fik 10 i min Informationsteknologi. Der udover har det også været super hyggeligt at møde pigerne fra bogklubben. Jeg er sikker på at det nok skal blive sjovt, og jeg er spændt på læse den første bog i som er ‘Hvor intet bryder vinden’ af Leonora Christina Skov. Det er ikke lige sådan noget jeg normalt læser, men det bliver kun sjovt at prøve noget nyt. Der udover skrider det som sagt fremad med Vendepunket og det er super skønt. Min familie og jeg har haft nogle dejlige dage sammen i juni. Vi havde blandet valgmiddag sammen, og en som vi kender fra USA kom på besøg, og var hos os i to omgange.

Den største nedtur?
Det må være det triste vejr vi har haft i Juni måned. Alt er grønt, og blomsterne springer ud, men man skulle tro at det var efterår. Suk. Der udover var jeg blevet inviteret til et event med Thomas Skov. Jeg havde set frem til det, for jeg synes at Thomas skov er ret sjov. Men det blev aflyst på dagen. Detsvære.

PicMonkey Collage

Har du fået noget spændende i løbet af måneden?
Jeg har fået købt 3 bøger. De to koge bøger  (Juice & co. af Louisa Lorang og Snickers) var på tilbud i Føtex, og Lola og naboens søn, købte jeg på Plusbog. Jeg fik købt den om morgen og den kom om aften, så man må sige at det var en hurtig lavering :D. Jeg har fået 4 bøger til sendt. To af dem er fra Tellerup, som er, Som en skygge af Brent Weeks og Forsonet af Jana Oliver. Fra People´s Press har jeg fået Tvivlen af Anna Todd og Forskellen på mænd og kvinder er 100 gymnastikposer af Thomas Skov. Af ting har jeg købt en ny sommer jakke, og lidt små ting, som te, en kop (fra tiger) osv. Plusbog har været så søde at sende to af deres bog mærker og der udover har jeg selv købt nogle sommerfugle bogmærker fra Ebay

Hvilken app har du brugt mest tid på i den her måned? 
I den her måned har jeg brugt Mofibo. Specielt når jeg er på farten. Jeg har i forvejen en bruger på Ereolen. Men jeg synes at deres udvalg er kedeligt. Og jeg savnede at kunne læse, når jeg sad i bussen osv. Så der for prøvede jeg Mofibo i de 14 dage, og jeg var ret vild med det, så nu har jeg brugt det i en del. Jeg kan mærke at jeg læser meget mere, efter at jeg har fået Mofibo. 

I løbet af måned har jeg oplevet: 

  • Jeg har haft nogle skønne middage med familien.
  • Jeg har været i biografen. 
  • Jeg har været til eksamen.
  • Jeg har været i København en del gange.
  • Haft fint besøg fra USA.
  • Jeg stemt til valget.
  • Jeg har fejeret at min fætter blev student.
  • Jeg har mødt de andre fra vores bogklub.
  • Vi fik sommerferie på skolen.
  • Jeg har været til sommerfest langt ude på landet.

                

Hvad glæder du dig i næste måned?
Jeg har allerede været til Girls Night, og til en familie fødselsdag. Jeg glæder mig til at jeg kan nyde min ferie. Jeg skal ind holde nogle dages ferie hos min mor i København. Lige som sidste år, tager vi ud og nyder byen. Vi har fx snakket om at vi skal ud på PapirØen. Mie og jeg har to aftaler, som jeg ser frem til. Vi skal blandet ind og se Paper Towns den 9. Som vist nok er en for visning af filmen. Jeg synes at bogen var interessante, så jeg er spændt på at se, hvordan de har lavet filmen. Jeg har fødselsdag 18, som jeg skal fejer med min familie i skoven. Jeg har ikke så mange aftaler i Juli, men det er fint med mig, for så er der tid til at slappe af med en bog.

Jeg håber at i har nydt jeres måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s