Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver: Lola har et næsten perfekt livt. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner.

Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed?

“Lola og naboens søn” er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af “Anna og det franske kys” og byder på et gensyn med de elskede karakterer Anna og Étienne. (less)

Forlag ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser ● Plusbog

Min mening:
Efter at jeg havde læst Anna og det franske kys, som jeg elskede fra første kapitel af, havde jeg en del forventnier til Lola og naboens søn. Så jeg glædet mig rigtig meget til at få fingere i den, så jeg kunne komme i gang med den. Jeg fik købt den tidligt morgen den 9 juni, samme dag lå den i min postkasse, og på få dage var den læst. 

Lola er en fantastisk person. Hun er så sød, sjov, farverig og betænksom. Jeg kom hurtigt til holde af hende, og jeg nød at læse om hendes liv i San Francisco. Lola har to fyre der fylder i hendes liv. Der er kæresten Max. Derer den her seje rockmusiker, og så er der den søde og kloge nabosøn Cricket. Jeg kunne godt lide dem begge to. Max synes jeg var helt vil sød i starten. Men jo mere man høre om Cricket, jo mere falder Max i baggrunden. Jeg fladt pladask for Cricket, han er lige mig. Jeg var også helt vild med St. Clair fra Anna og det franske kys. Men der er bare flere ting, som jeg kan lide ved Cricket. I bogen møder vi Anna og St. Clair. Det er super skønt, og jeg kan godt lide den rolle de har i bogen. De fylder hverken for meget eller for lidt. Jeg er lidt spændt på at se, om vi møder dem og Lola og Cricket i den næste bog. 

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk bog. Jeg nød Stephanies sprog, der er let og lige til. Sproget og hendes personer, fangede mig med det samme, så som sagt, gik det utroligt hurtigt med at læse bogen. Så nu er jeg spændt på at læse den sidste bog. Jeg kan varmt anbefale bogen til jer der gerne vil nyde en let læslig og sød bog ude i solen. stjerner

Anna og det franske kys:Lola og naboens søn

 1. Anna og det franske kys
 2. Lola og naboens søn. 
 3. Isla og jagten på lykke Udkommer til Oktober 2015.

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

 1. Det er nemlig nogle fantastiske bøger, glad for jeg tog flere bøger med på min ferie til Mallorca, læse den hurtigt fordi den bare fangede…

  H is du ikke har læst den endnu så kan jeg klart anbefale Vandflammens saga: Det blå dyb… der udkommer i alt 4 bind i serien..

  ♡Kh Louise – http://bylouise.dk

 2. Jeg har lige skrevet mig op til den på biblioteket, så håber snart jeg kan få lov at læse den..
  Der var vidst kun 1 før mig så, det går nok hurtig.. 😀

  Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s