Den eneste ene af Kiera Cass

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver:  America har fået lov at blive i Udvælgelsen, men det er på et hængende hår. Kong Clarkson lægger ikke skjul på at han ønsker hende ude af Udvælgelsen da han ser hende som en trussel. 

Det gør det ikke nemmere at hverken hun eller Maxon er klar til at bekende deres kærlighed, og Aspen og Kriss stadig spøger imellem dem. Samtidig skifter begge oprørsgrupper taktik, og volden optrappes. Både på slottet og i Illéa.

Den Eneste Ene er tredje bind i en serie om venskab,kærlighed, rivalisering og et samfund bygget på forbud og klasseskel.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser Plusbog

Læs også:  Udvælgelsen (#1), Eliten (#2)

Min mening:
Efter jeg havde læst Eliten, var jeg så spændt på at komme i gang med den her bog. Jeg havde virklig mange spørgsmål til den. Spørgsmål om America og Maxon, og ikke mindst spørgsmål, om alt det der sker i kongeriget, med oprøersgrupperne, osv.  

Jeg synes at America har vosket utroligt meget i den her serie, og jeg elsker at vi har fået lov til at følge med i hendes udvikling. Hun er min favorit blandt pigerne, så jeg har hele tiden støttet og heppet på hende, og håbet på at hun er klog nok til at tag de rigtige valg. Jeg kan godt forstå at hun både er vild med Maxon og Aspen. Men jeg synes at hun træffer det rigtige valg. Og jeg er glad for at det ender som det gør. I et kapitel, får vi nogle breve fra Maxon, og jeg er helt vild med den del, for på den måde får vi et lille indblik i hans tanker. Det var lige før jeg tude, da jeg læste dem. 

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk læse oplevelse. Jeg elsker at bogen har så mange emner med i dem, uden at det bliver for meget eller overdrevet. oprindeligt skulle det her være den sidste bog, men jeg er glad for at der er kommer flere bøger. For jeg savner en afslutning, hvor man ser, hvad der sker med kongeriget osv. Men det får vi forhåbentligt lov til at se i de to sidste bøger. Jeg glæder mig ihvertfald til at læse dem. Og den her serie er helt klart gået hen og blevet en af mine yndlings serier. 

stjerner

The Selection:Den eneste ene

  1. Udvælgelsen
  2. Eliten
  3. Den eneste ene
  4. The Heir
  5. Untitled

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s