Kommende film #11

Her er de biograf film som jeg gerne vil se i løbet af Sommeren. Så hvis nogle vil med eller i har et par fri billetter i gerne vil af med, siger i bare til 🙂 

 Testament of Youth Magic Mike XXL Minions

Testament of Youth har jeg ikke hørt om, men jeg synes at den ser intersandt ud. Kit Harington (spiller Snow fra Game of Thrones ) er med i filmen, og det kunne være sjovt at se ham i en anden rolle end Snow. Magic Mike XXL og Minions har jeg ventet på siden jeg har set de første nyheder om dem. Jeg synes at de ser super fede ud på hver deres måde. Min veninde og jeg var så heldige at få billetter til Girls Night med Magic Mike XXL, i Imperial. Vi har før oplevet dem (her og her) og de super fede. Så det skal nok blive hyggeligt, jeg glæder mig som et lille barn til det.

Paper Towns Fantastic Four Pitch Perfect 2

Efter at jeg havde læst bogen til Paper Towns var jeg ret spændt på at se filmen. Jeg synes at bogen En flænge i himlen, var okay. Jeg elsker filmen. Så jeg er ret spændt på den her film, for jeg kan rigtig godt lide Peper Towns. For nogle dage siden, så jeg traileren til den, og jeg glæder mig til at se filmen. Jeg er ret spændt på Fantastic Four. Jeg er helt vild med de første film fra 2005. Men jeg synes også at den her ser super fed ud, og jeg elsker superhelts film, så mon ikke jeg kommer til at se den på et eller andet tidspunkt. Pitch Perfect 2 bliver fantastisk, hvis den er lige så god som den første film. Den første film så jeg 3-4 gange i løbet af sidste år, og jeg er stor fan af den. Jeg så den ikke i biografen, men Pitch Perfect 2, skal jeg helt sikkert opleve i biografen. 

Hvad vil i gerne se i løbet af sommeren? 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

5 thoughts on “Kommende film #11

  1. Jeg synes der er så mange gode film i år at jeg faktisk har svært ved at følge med. 😀

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s