Maj 2015

 

Tb11

Har den her måned gået, som du gerne vil have det?
Det ved jeg ikke helt. Der har været nogle rigtig hyggelige aftaler i København. Jeg har været i Jylland, som var en super skøn tur. Men jeg kan godt mærke at uddannelsen er ved at være slut, for der kommer flere og flere ting som vi skal lære, og vi har mindre og mindre tid til det, og det stresser mig, specielt de fag, som jeg følger at jeg ikke har styr på dem. Men måske er det bare mig der bliver for over nervøs. For det går meget godt til de små enkle fag vi har. Fx har jeg fået 10, for den app vi arbejde på i sidste måned.

Hvordan har du det?
I bund og grund har jeg det meget godt. I starten af Maj, var mit humør meget godt. Det har været super godt at være i Jylland og komme lidt væk fra det hele. Men i den sidste uge i Maj, har jeg haft en del hovedpine, som jeg typisk får når jeg går og er stresset. Så for tiden har jeg haft brug for at tag en dag af gangen. Det har heldigvis ikke været så slemt i weekenden. Hvilket er godt, for jeg har en del aftaler i næste uge. 

Hvad har underholdt dig i løbet af den her måned?
Jeg ser stadig serier som Arrow og Outlander. Speiclet Arrow har jeg set meget af på Netflex. Der udover jeg har jeg brugt en del tid på Youtube. Der finder jeg hele tiden nye booktuber, og de er super hyggelige at se på. En jeg fx har opdaget er Tyler Oakley, han er godt nok ikke booktuber. Men hans videoer er super underholden.

Bøgerne: 

FotorCreated

Det har været nogle skønne bøger jeg har fået læst i den her måned. Anna og det franske kys af Stephanie Perkins, har klart været månedens favorit. Jeg fik købt den i slutningen af April måned. Og da jeg havde modtaget den med posten få dage efter, gik der ikke mange timer før det var læst. Den eneste ene af Kiera Cass, har været en fornøjelse at læse. Den her bog skulle oprindeligt være den sidste. Men jeg er glad for at der er flere i serine, for jeg kan rigtig godt lide den. og de personer der er med i den. Jeg har beundret Rent blod af Sidsel Sander Mittets bog. Den var lidt svær at komme i gang med, men til sidst blev den rigtig spændende, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske i serien. 

Filmene:

FotorCreated

I den her måned har jeg set 3 film i biografen. 3 meget forskellige film! En action film, en romantisk film fra det 1800 århundrede, og sidst men ikke mindst en hylende morsom spion film. De alle 3 har været rigtige gode, så jeg er glad for at jeg fik set dem. Spy så jeg med en #kinotur, og det er nok en af de bedste film jeg har set på en #kinotur. Filmen får premiere den 4 Juni, og jeg kan klart anbefal filmen!

Den største optur?
Det var en dag min veninde og jeg havde inde i København. Vi startede med at spise brunch på cafe apropos. Deres brunch er lidt dyr (150 kr) men det er et super hyggeligt sted, og deres brunch har et lækkert udvalg, så det bliver ikke sidste gang at vi er der. Da vi var færdig, gik vi over til Tivoli, og var der i nogle timer. Vejret var super lækkert, så der var en masse mennesker, og god stemning. Der udover tog jeg mig endelig sammen til at blive klippet. Mit hår var alt for langt, så det er dejligt at få en sommerfrisure. 

Hvad er dit mest brugte produkt i denne måned?
I April måned fik jeg købt 2 Tupperware flasker. Den ene har jeg med i skole, og den anden har jeg her hjemme, og det er virkelig rart, for på den måde får jeg drukket meget mere vand. De var lidt dyre, men jeg er rigtig glad for dem.

Cover artDin mest brugte App på telefonen? 
Det må helt klart være Best Fiends. Det er et super hyggeligt spil. Der er ikke noget fancy over det, men det er ret vane dannede, og god tidsfordriv. Det eneste minus der er ved spillet, er at det sluger strømmen på mobilen. Men det går nok. Det var min veninde der viste mig det, og hun har en iPhone, så man kan både få det i Google play, og i App Store.

I løbet af måned har jeg oplevet: 

 • Jeg har været i Jylland.
 • Jeg har nydt en masse helligedage.
 • Der har været en masse skønne familie oplevelser, 
 • Jeg har været i Tivoli 2 gange.
 • Jeg har set 3 film i biograf.
 • Jeg har været til to konfirmationer. 
 • Jeg er blevet underholdt af Eurovision Song Contest.
 • Min veninde og jeg har haft vores ugelige middage igen. 
 • Jeg har har haft to hyggelige brunch aftaler. 
 • Jeg er blevet klippet. 
 • Der har været Roskildemesterskaberne på skolen. 

                      

Hvad glæder du dig i næste måned?
Jeg tror at Juni måned bliver mere stille og rolig en Maj måned. Heldigvis. I næste uge skal jeg til event med Thomas skov. Jeg blev noget overrasket over invitationen, men jeg glæder mig til det. Er sikker på at det nok skal blive sjovt. Jeg skal til it eksame. Jeg glæder mig ikke til selve eksamen, men jeg glæder mig til at det er overstået. I weekenden har jeg bestilt en ny sommer jakke, som jeg glæder mig til at modtage, samt min Baymax figur, som jeg endnu ikke har modtaget. Den skal komme inden den 17 Juni, så mon ikke at den snart kommer. 

Jeg håber at i har nydt jeres måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Maj 2015

 1. Det lyder til at have været en rigtig hyggelig måned søde. Jeg glæder mig til at vi også ses i de kommende måneder 😀

  Vi er altså forresten også nød til at lave os en tapas-date en dag ud i fremtiden.
  Det smager såååååå skønt ❤
  Så det er vi nød til 😉

  Håber også du har haft en dejlig søndag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s