Top 10 tirsdag #81

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet:  Ten Authors I REALLY Want To Meet. I den her uge, er det et super fedt tema. Så jeg tænkte at jeg vil hoppe med på den. Jeg har været så heldig at møde en del af mine yndlings forfattere. Blandt andet Jojo Moyes, Louise Haiberg, og Christina Bonde. Jeg fik kun snakket kort med dem, så jeg vil gerne møde dem igen. Der er rigtig mange som jeg gerne  møde, og jeg har prøvet at lave en liste med dem. Listen er som altid i vilkårlig rækkefølge.PicMonkey Collage

J.K. Rowling: Jeg vil virklig gerne møde hende der skabt Harry Potter. Jeg fik læst de første bøger op af min mor. Senre hen har jeg selv læst dem, og genlæst dem igen og igen. Så det vil være fantastisk at møde hende.

Lene Kaaberbøl: Jeg har det på samme måde med Lene. Som jeg har det med J.K.Rowling. Jeg er vokset op med Skammer-bøgerne, og hendes W.I.T.C.H bøgerne. Jeg fik ikke hilst på hende til bogforum 2014, da jeg ikke var der, den da hun var der. Så jeg håber at der kommer en dag, hvor jeg får mulighed for at møde hende.

Haidi Wigger Klaris: Haidi udgav Skyggernes Bog i starten af foråret. Jeg er stor fan den. Det er et smukt cover, og historien er fantastisk. Så vidt jeg husker var hun også en, af dem der var med til bogforum 2014, men jeg tror ikke at det var den dag, jeg var der, så jeg fik ikke mødt hende. Detsvære. Så jeg håber at hun kommer i år, så jeg kan få signeret min bog, og få en lille snak om den.

Suzanne Collins, Teri Terry, Sally Green: Har skrevet nogle af mine ynglings bøger. Jeg er elsker det de har skabt. og de personer der er i deres bøger. Så det kunne være vildt fedt at hilse på dem, og høre om deres idéer bag deres bøger. 

Stephenie Meyer: Vil jeg rigtig gerne møde. Ikke for at snakke om Twilight, men for at snakke om The Host. Jeg elsker den bog, og selv om den er på over 700 sider, så har genlæst den en del gange, og jeg finder hele tiden nye detaljer i den. Jeg synes at den lage op til en forsættelse, så jeg blev vildt gald da jeg så at hun vil skrive to bøger til den. Men jeg har ikke rigtig hørt mere om dem, så jeg vil gerne høre om hun stadig er i gang, eller om hun har droppet det.

John Green: Jeg har stor respekt for det han går og laver. Jeg synes at han er en super sej forfatter, og jeg er helt vild med hans bøger. Dog har jeg et stort Hvorfor til En flænge i himlen. Ikke så meget med det twist han laver til sidst. Men mere det om, at man ikke høre om Hazel, efter hans twist. Nu hvor han har brugt en hel bog om at snakke om en bog, som hun læser, der ender på samme måde. Jeg havde svært ved at forstå den del, og jeg tror at jeg bliver nød til at genlæse den en dag, for at se om jeg får mere ud at læse den anden gang. 

Veronica Roth: Jeg har det på samme måde med Veronica, som jeg har det med John. Jeg elskede hendes to første bøger i Divergent serien. Men jeg var så skuffet over den sidste bog. Så jeg har et stort hvorfor til nogle af hendes valg i bogen. Jeg var total forvirret, og jeg synes at det var trist at hun afsluttet det på den måde. 

Rainbow Rowell: Jeg var dybt rørt over Eleanor og Park. Rainbow fik mig til at girne og græde over hendes ord, og jeg vil rigtig gerne takke hende for en fantastisk bog, og høre mere om hendes tanker bag den. På en måde vil jeg ønske at der kom flere bøger med dem, men jeg synes også at bogen er så fin, at jeg er bange for at det vil ødelægge det hele, så jeg må bare have glæde af den ene bog, og jeg skal helt sikkert genlæse den på et eller andet tidspunkt.

Det var det. Det var faktisk lidt svært at skrive den her liste. For der er virkelig mange forfatter, som jeg gerne vil møde. Udover dem jeg har på liste, så havde jeg også overvejet at tag Sophie Kinsella, Stephanie Perkins, James Dashner, Marie Lu, Anna Todd, James Frey, Kathryn Stockett, George R.R. Martin, Erin Morgenstern, Vanessa Diffenbaugh, Kim Harrison, Joss Stirling, C.C. Hunter. og J.R. Ward.

Hvem vil i gerne møde? photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Top 10 tirsdag #81

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s