Fokus på ensomhed

Featured image

I den her uge har Dr fokus på ensomheden. Så vidt jeg kan se, er det ikke kun i tv’et men de snakker også om det i radioen, og skriver om det på deres hjemmeside, og det synes jeg er mega fedt. Ikke at det er fedt, at der er så mange der er ensomme. Men det er fedt at Dr har valgt at tag emnet op.

 December 2013, hvor jeg snakket om ensomhed, og det med at være ensom i julen og nytår. I kan læse om det her. I Sidste uge blev jeg ringet op af Ventilen, fordi P3 havde kontaktet dem. De kunne huske mig, og de vil gerne have mig ind igen. Jeg synes at det var ret sjovt at de kunne huske mig, for der er alligevel gået en del tid siden, jeg var der inde. De vil gerne høre, hvordan det gik, og hvad der var sket siden sidst. Jeg tog der ind, og det hele gik super hurtigt. Jeg havde det som om at jeg lige var kommet, da vi jeg gik ud af Dr byen. Men det var sjovt at være der igen. og jeg tror også at de synes at det var sjovt at se, den udvikling der er sket, siden jeg sidst var der inde. Hvis i vil høre det kan i finde det her. Jeg er på (ca) 1.10, lige efter sangen med Burhan G. 🙂

Før jeg var i radioen, tog jeg nogle billeder med en fra ventilen. De skal bruge det til nogle postkort. Hvor der bliver et billede af en person, samt lidt tekst. De blev taget ude ved Dr byen. Så jeg er lidt spændt på at se, hvordan det bliver.

Udover radioen, har jeg set Luk mig ind – det er Blachman. Der er ret spændende. Men også ret skræmende at se, hvor lidt fælles skab der er blandt naboerne på  de forskellige bofællesskaber. Har i set eller hørt om noget af det Dr har lavet?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Fokus på ensomhed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s