Skammerens datter

Billederne er lånt fra google

Originaltitel: Skammerens datter  Instruktør: Kenneth Kainz  Copyright: Nordisk Film  Premiere: 26.03.2015 ● Spilletid: 1 time og 35 min  Genre: Adventure, børnefilm

Skuespillerne Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott, Peter Plaugborg, Jakob Oftebro, Olaf Johannessen, Søren Malling, Maria Bonnevie, Allan Hyde, Svend Johansen

Hjemmeside  Imdb  Kino

Skammerens datter er en af mine ynglings fantasy bøger fra mine teenage år. Lene Kaaberbøl sprog i bogen er kniv skabt, og jeg kunne nemt forstille mig bogen som film. Så jeg var lykkelig, da jeg så de første nyheder om, at bogen vil blive filmatiseret. Jeg var inde, og se filmen med min søster og mor. Vi har alle sammen læst bogen, så det var ret sjovt at se film med dem.

Jeg ser alt for lidt danske film, og det kunne jeg godt se da jeg så den her film. For jeg kunne kun genkend Peter Plaugborg (Drakan) Søren Malling (våenmesteren) og Stina Ekblad, (Drakan mor). Jeg synes at Peter Plaugborg gjorde det fantastisk, som den onde Drakan. og de andre gjorde det også godt. Jeg mener at det er Rebecca (Dina) og Petras (Rosa) første film. Jeg synes at de gjorde det fint, og jeg er sikker på at vi kommer til, at se mere til dem. 

FotorCreated

Alt i alt synes jeg at det var god film. Der var nogle ting, som jeg savnede fra bogen. Men de kan ikke have det hele med, så det er fint nok. Jeg var mest imponeret over kulisserne, og kostumerne, Det var fantastisk at se at de kunne skabe bogens univers. Jeg havde forstillet mig at dragerne var størrede end de var i filmen. Men når det så er sagt, så synes jeg at de var super godt lavet, og jeg er glad for at de var med i filmen. Filmen er lavet til det yngre publikum. Men jeg var underholdt, og jeg vil helt kart anbefale jer at se filmen, hvis i endnu ikke har set den.

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s