Insurgent

Billederne er lånt fra google

  • Originaltitel: Insurgent
  • InstruktørRobert Schwentke
  • Premiere: 18.03.2015
  • Spilletid: 1 time og 59 min
  • Genre: Action, Science Fiction, Thriller

Skuespillerne Shailene WoodleyTheo JamesKate WinsletAnsel ElgortMiles TellerJai Courtney, Zoë KravitzOctavia SpencerDaniel Dae KimKeiynan LonsdaleNaomi WattsRay Stevenson

“This is the first sequel Kate Winslet has ever done.”

“After cutting her hair for the role of Hazel Grace Lancaster for En flænge i himlen (2014), Shailene Woodley decided she did not want to wear a wig for Insurgent. In the book, Tris does cut her hair but not as short as seen in the movie.”

Shailene Woodley has done multiple movies with the actors from this one. She has been in a movie with Miles Teller, The Spectacular Now and she has done a movie with Ansel Elgort,  En flænge i himlen.”

“The character Edward, played by Ben Lamb in Divergent (2014), was supposed to be in the film, but Lamb dropped out to do Blood Orange (2015) instead. Instead of recasting the role, the filmmakers chose to create a new character to take his place, Edgar, played by Jonny Weston, which some fans initially thought would be a new love interest for Tris.”

Hjemmeside  Imdb  Kino

Jeg var ret glad for bog nr 2 i serien. Men efter at jeg havde læst den sidste bog i serien. Blev jeg så skuffet over den, at jeg var i tvilv om at jeg vil se filmene. Men jeg synes at traileren til filmen, så vildt fed ud, og da min veninde og jeg skulle vælge en film til vores biotur og det ente med at blive den her. Jeg var godt underholdt, og jeg synes at de to timer gik alt for hurtigt. Så da filmen var færdig, var jeg super glad for at vi havde valgt den film. 

Nu har jeg efterånden set en del fim med den skønne Shailene Woodley, og jeg må tg hatten af for hende! For jeg synes at hun gør det sindsyg godt, og hver gang jeg ser hende i en ny film formår hun at imponere mig. Jeg synes at hun gør det rigtig godt som Tris, for jeg synes at Shaiene viser alle de følser som Tris kæmper med i bøgerne, og de kunne ikke havde valgt en bedre skuespiller til Tris. Jeg har det svært med Four. I den første bog så jeg ham som en vildt sej person. Men jeg synes minder og minder om ham i bøgerne. Så jeg var lidt spændt på at se ham i filmen. Jeg blev positivt overrasket over ham. Jeg synes at Theo James gør det godt, han gør Four lidt mere spændende og mere stærk, end han er i bøgerne. Jeg er spændt på at se, hvordan Theo gør det med Four i de to sidste film.

Der er en del skuespillere med i den her film. Der er dem som vi har mødt i den første film, som Kate Winslet (Jeanine), Ansel Elgort, (Caleb) og Miles Teller (Peter). Jeg er ikke vild med nogle af deres roller i filmen/bøgerne. Specielt ikke Jannine og Caleb. Men jeg synes at de gør det rigtig godt, med deres roller, hvilket jeg også havde forventet af dem. Det var sjovt at se Ansel ElgortMiles Teller og Shailene Woodley spille sammen i den her film, nu når man har set dem i En flænge i himlen og The Spectacular. Octavia Spencer og Daniel Dae Kim er nogle af de nye skuespillere. Jeg har set dem før, (i Niceville og Lost) men med nogle helt andre personligheder, så det var sjovt at se dem i den her film. Jeg synes forresten af det er ret fedt, at vi får lov til at se mere af de forskellige fraktioner. De er super flot bygget op, og jeg vil ønske at man så mere til dem.

FotorCreated

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god film. Jeg var underholdt fra start til slut, så jeg var helt trist da filmen var færdig. Der er masser af action og nogle super fede effekter, så det var fedt at se den i 3D. Jeg synes at det er et dygtigt film hold. (både skaberne og skuespillerne), og jeg synes at det er fedt, at de har skabt den verden, som vi kender fra bøgerne. Det er over et år siden at jeg har læst bogen til filmen. Hvilket jeg er glad for. For jeg kan ikke huske de små detaljer fra bogen, og jeg har hørt at der manglede en del fra den. Men jeg synes ikke at der manglede noget i filmen. og som sagt er jeg glad for at jeg fik set den, og nu er jeg spændt på at se, hvordan se sidste film bliver lavet. Har i set filmen?   

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Insurgent

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s