Udvalgt af Louise Haiberg

Anmeldes til bøge1rTak for anmeldereksemplar som er fra Louise Haiberg.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver: Mit navn er Benjamin.

Jeg er nephilim … et blandingsbarn.

Jeg var lykkelig indtil et blændende væsen besatte mig. Nu har jeg kun vrede, had og et brændende ønske om at få et nogenlunde almindeligt liv.

I begyndelsen huskede jeg intet, men det gør jeg nu, og minderne har givet mig et mål: Dæmonen Dominic.

Hans undergang bliver min frihed.

UDVALGT er andet bind i serien Dæmondræberen – en serie om udødelig kærlighed og kampen mellem det gode og onde.

ForlagForfatterenGoodreadsBogpriser,

Læs også:  Oprører (#1)

Min mening:
Lige siden jeg for første gang så bogens smukke cover, og hørt de rosene ord om bogen, har jeg haft lyst til at læse bogen. Men jeg har ventet med læse den til jeg havde den sidste bog, så jeg ikke skulle gå og vente på den. Hvilket jeg var glad for, for Udvalgt er utrolig spændende, og inden jeg fik set mig om, havde jeg læst den sidste side i bogen. Og nu er jeg glad for at jeg kan gå i gang med Revolution.

Jeg var helt vild med Dominic i den første bog. Jeg troede ikke at jeg kunne gå hen og blive mere vild med ham. Men der tog jeg fejl, for han har fået en særlig plads i mit hjerte. Jeg elsker hans humor, rapkæftet sprog og hans frække smil. Jeg har læst få bøger med en mandlig hovedperson. og der er mange af dem, der har været lidt halv kedelige i det. så det var dejligt med humoristisk hovedperson, og jeg nød at læse om hans syn på verden. I den første bog havde jeg det svært ved de to tidslinjer. Men det gik heldigvis meget nemmere i den her bog, for jeg synes at det var en spændende tidsperiode i Dominic liv vi fik set, og der udover var det dejligt at se en blød side af Dominic.

Syranthia (tia) er mere fornuftig og har et temperament i forhold til Dominic. Hun virker lidt hård i det, men når man får hendes kapitler ser jeg hendes bløde side, smat hendes følser til Dominic. Jeg kan rigtig godt lide hende. Jeg synes at det fungere rigtig godt med Tia og Dominic, så jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske med i dem.

Ben er holdets nye fyr, Jeg var ret spændt på at møde ham. I bogen er der også nogle få kapitler med ham, hvilket jeg er rigtig glad for, for ellers tror jeg bare at jeg vil havde hadet ham, sådan som han opføre sig. Der var op til flere gange, hvor jeg havde lyst til at pande ham en, men jeg kan jeg godt forstå ham, og de følser han går rundt med, så jeg har ondt af ham. Jeg synes at han er spændende, og jeg håber at vi får lov til at høre mere til ham. Til sidst bliver jeg nød til at nævne Tybalt. For han er virklig skøn person, og jeg er så glad for at der er sådan en type med i bogen.  Der var op til flere gange, hvor han, Dominic, og Tia fik mig til at grine. 

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk bog. Jeg kan rigtig godt lide Louise sprog, for det er let og det fanger en med det samme. Når hun beskriver tingene, gør hun det med så mange fine detaljer, at man kan se de ting hun skriver om, og det er et kæmpe plus. Jeg kedet mig aldrig, og som sagt fik Louise mig til at grine op til flere gange da jeg læste bogen. Jeg nød at læse bogen, og den står blandt mine ynglings bøger. Hvis du ikke har læst bogen, så kom i gang med at læse den. For hvis du ikke læser den snyder du dig selv for en fantastisk læse oplevelse. 

stjerner

Dæmondræberen serien: Dæmondræberen 2 - Udvalgt

 • Oprører
 • Udvalgt
 • Revolution

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Udvalgt af Louise Haiberg

 1. Tusind tak for anmeldelsen (med lidt flere ord, end twitter tillader).
  Det glæder mig utrolig meget, at du kunne lide bogen og Tybalt. 😀 Han var helt sikkert også en af mine favoritter, og meget vigtigt, fordi han skulle tilføje balance på grund af den mere mørksindede Benjamin … som blev omskrevet mange gange. 😉
  Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om det afsluttende bind i Dominics historie. 😉

  Kh.

  Louise

  Ps. Håber det er i orden, hvis jeg lægger anmeldelsen op på min fb-side?

  • Det var så lidt 🙂 den var lidt svær at skrive for jeg ikke skulle ende med en hel roman. Det er han nemlig og jeg har ikke set nogle nævne ham, hvilket er trist. Så jeg er glad for at jeg kunne gøre det 🙂 Jeg er spændt på at læse den sidste bog, også selv om det bliver lidt vemodigt. Det bliver nok en gang i næste måned. Du deler bare løs og tak for din søde kommentarer 😀

 2. Hi Hi, Ja, jeg tænker at det også må være ubeskriveligt svært at skrive en anmeldelse uden for mange spoilers.
  Tja, i det overordnede billede er han jo også kun en biperson, men jeg nød i hvert fald at skrive om ham og jeg er glad for at du nævnte ham. 😉
  Jeg kan jo kun ønske dig god fornøjelse med det sidste bind (når du når til det) og forhåbentlig kan du lide min afslutning på historien. 😀

  Kh.

  Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s