Marts 2015

tb8

Har den her måned gået, som du gerne vil have det?
Min måned har været rigtig hyggelig på mange måder. Jeg har nydt at være sammen med familien, og at det ikke har været en så travl måned. For jeg har haft brug for at slappe af i hverdagene. Jeg har været i København en del gange. Blandet andet til en omgang Brunch with Bubbles med min mor, Hans og søster. Jeg har haft to raclette aftner. En med familien, og en med nogle venner. Sidst men ikke mindst har jeg sluttet måneden af med udsigt til en påskeferie (hvor jeg har været nogle af dagen hos min mormor og morfar), og det har været rigtig dejligt.

Hvad har underholdt dig i løbet af den her måned?
Jeg har set en del tv i Marts. Der har været Xfactor, som jeg har set siden Martin vandt. Jeg synes at det er et hyggeligt program, og jeg elsker at Remee, Lina Rafn og Blachman er vendt tilbage, og jeg håber at de også er med til næste år. Udover Xfaxtor har der også været en del programmer på Tv3. Blandet andet Masterchef. Jeg kendte en der var med i finale ugen. Så det gjorde det endnu sjovere at se det.

Den største optur?
Det går fremad med et projekt som mine venner og jeg er i gang med. Vi har haft nogle møder, og jeg sikker på at det nok skal blive godt. Vi har det altid så sjovt når vi ses, og tiden flyver afsted når vi er sammen.

Den største nedtur?
Der har ikke rigtig været nogle nedtur i Marts. Vejret har været virkelig underligt, det har skiftet fra at være dejligt solrigt, til efterårs vejr. Det er pænt træls, så jeg glæder mig til at det bliver mere stabilt i det.

PicMonkey Collage

Har du fået noget spændende i løbet af måneden? 
Mit bedste køb må være mine nye høretelefoner. De kan lukke alt lyden ude, når man sidder i bussen og i klasselokalet, og det er virkelig rart. Jeg gav 100 kr for dem, og jeg er overrasket over hvor gode de er til den pris. Selve ledningen er lang, og med stof, hvilket det er ret dejligt. På Ebay har jeg købt de ting i ser på billedet i midten. Jeg er godt tilfreds med mine ting. Jeg er specielt glad for min nye Hermione Time Turner halskæde i sølv og palette

I den her måned har jeg købt After af Anna Todd og 28 dage. De andre bøger har jeg fået fra forskellige forlag. Jeg blev særlig glad for Revolution af af Louise Haiberg. Da der hørte en hilsen med fra forfatteren. Monster er jeg også utrolig glad for, da jeg har hørt en del om den. Bogen er fra Gyldendal, men jeg vidste ikke at jeg fik den, så det var en lækker overraksleske. Rent blod – Morika 1 af Sidsel Sander Mittet. Har et smukt cover og den lyder super spændende, så jeg blev glad da forlaget Facet spurgte om jeg vil anmelde bogen. 

Din mest brugte App på telefonen? 
Jeg har været ret glad for SoundHound. Jeg synes at det er super smart, at den kan finde navnet på den sang man høre. Jeg har fx brugten appen til Xfaktor, og til de gange jeg har hørt radio. Der udover har jeg været glad for Erolens apps, fra den har jeg hørt lydbog når jeg sidder i bussen. 

I løbet af måned har jeg oplevet: 

  • Haft en masse hyggelige timer med familien
  • Jeg har set to biograf film
  • Jeg har været hjemme hos Jimmy
  • Jeg har været i København en del gange. 

  

Hvad glæder du dig i næste måned?
Jeg skal holde det sidste af min påskeferie. Hvor den står på påskeforksot med familien. Jeg skal til to fødselsdage, og til to biograf aftaler. Der er Readathon, som jeg har set frem til siden Oktober, også skal jeg hjem til Jimmy. Der udover vil jeg gerne en tur til Tivoli, men nu må vi se om det bliver til noget. 

Bøgerne: 

PicMonkey CollageJeg har fået læst nogle rigtig gode bøger i løbet af Marts. Legend af Marie Lu og Udvalgt af Louise Haiberg var nogle utrolige gode bøger. De holdt mig fanget fra start til slut, og jeg glæder mig til at læse den næste bog i serierne. Skammerens datter læste jeg da jeg var ung. Så det var rart at høre den på lydbog. inden jeg skal se filmen. Celestine af Olga Ravn havde jeg glædet mig til at læse, men jeg blev detsvære skuffet over den pga Olgas sporg. 

Filmene:PicMonkey Collage1

Der har været en masse spændende film i Marts måned. Og jeg vidste godt at jeg ikke fik set alle dem jeg gerne vil opleve. Så jeg er glad for at jeg fik set Eventyret om Askepot og Insurgent. For det var nogle af de film jeg helst vil opleve i biografen. Disney lavet en fortyllet film. Insurgent var utrolig spændende. Jeg så den i 3D og de var virkelig fedt. Jeg har ikke rigtig fået set så meget andet udover en masse Realityshow.

Jeg håber at i har nydt jeres måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Marts 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s