Legend af Marie Lu

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver: June er en af Republikken Amerikas unge stjernesoldater og har en strålende militærkarriere foran sig. Day er opvokset i slummen og er nu en af Republikkens mest eftersøgte sabotører.

Deres verdener ligger uendeligt langt fra hinanden, men da Day bliver mistænkt for mordet på Junes bror, sætter hun alt ind på at finde ham. Ingen metoder er for beskidte til at fange Day – og hun har Republikkens fulde opbakning til at gøre det af med den kriminelle oprører. Efterhånden som June zoomer ind på Day, opdager de dog hver for sig, at der måske er andre ting end mordet på Junes bror, der binder dem sammen. Men det er dødsensfarlig og dybt begravet viden – og Republikken skyr ingen midler for at holde sandheden skjult.

ForlagForfatterenGoodreadsBogpriser,

Min mening:
Jeg har hørt en del om den her bog. Så da jeg så at Carlsen kom ud med en nyhed om at de vil oversæt serien, blev jeg uroligt glad, og jeg har været spændt på at læse den, for jeg vil gerne se, om den er så god, som den lyder til at være. På Carlsens facebook side kunne man vinde en bog, for en anmeldelse. Jeg var en af de heldige vinder, og nu hvor jeg har læst bogen kan jeg godt forstå at den er så populær, som den er, for jeg var underholdt fra start til slut.

Day og June er nogle vildt stærke og seje personer. Man følger dem på skift, og det synes jeg er rigtig fedt. For jeg elsker at vi høre deres egen synspunkter på tingen. Day og June er nogle rigtig fede hovedpersoner, og det er utroligt nemt at holde af dem. Day elsket jeg fra første gang vi møder ham. June kan jeg også rigtig godt lide, men jeg havde det lidt svært med hende til at starte med, men det blev bedre i takt med hendes udvikling i bogen.

Day og June kommer fra vildt forskellige områder i samfundet, men alligevel er der noget der gør at det bliver draget hen mod hinanden, og det er ret fedt at se den udvikling der sker med dem, og jeg kan enormt godt lide det tempo det sker i, for det er hverken for hurtigt eller for langsomt. Jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske med dem, og samfundet de lever i. Da bogen var færdig havde jeg en del spørgsmål omkring det og dem der styre det, og jeg håber at jeg får svar på nogle af dem i de to sidste bøger. 

Alt i alt synes jeg at det er en fantastisk bog. Det er en rigtig spændende bog, og det er fedt at det er en bog, som både piger og drenge kan have glæde af. Jeg nød forfattens sprog. Det er let og lige til. Det fangede mig med det samme, og da jeg vente den sidste side i bogen, sad jeg og ønskede at bogen ikke var slut. Så jeg er glad for at det er den første bog i serien. Jeg kunne nemt forstille mig den her bog som en film. Jeg tror at det kunne blive et hit, fordi at den er som den er, og så minder den om The Hunger Games og Divergent pga det her dystopiske univers, som Day og June befinder sig i. Jeg vil varmt anbefale at læse den, for den er rigtig god. Jeg nød at læse og, jeg glæder mig til den næste bog i serien.

stjerner

Legend:Legend

  • Legend
  • Prodigy
  • Champion

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s