Februar 2015

Tb7Bøgerne: 

PicMonkey Collage.png5

I den her måned fik jeg læst læst dobelt så meget, som jeg gjorde i Januar, og det er jeg ret godt tilfreds med. Inden jeg skulle se Fifty Shades of Grey, besluttet jeg mig for at genlæse den første bog. Hvilket jeg er ret glad for. For jeg fandt hurtigt ud af af at jeg havde glemt ret meget af bøgerne. Det sidste brev fra din elsker af Jojo Moyes var måndens skuffelse. Jeg havde glædet mig til at læse den, fordi Jojo er en af mine ynglings forfattere, men jeg måtte stop med at læse den, fordi jegden kedelig og ligegyldigt. Lygtemandens datter af Jette Kjær Petersen var den sidste bog jeg fik læst, og jeg nød at læse den. Jeg kunne rigtig godt lide Jettes sprog, så jeg håber at hun kommer med flere bøger. 

 • Bøger: 4
 • E-bøger: 0
 • Korteste bog: 544 sider. Fanget af E.L. James.
 • Længste bog: 336 sider. Lygtemandens datter af Jette Kjær Petersen. 
 • Antal ulæste bøger, på min reol: 49
 • 2015 Reading Challenge: 12% 6 ud af 50. 
 • Bog køb: 0
 • Fået: 4

Filmene:

PicMonkey Collage

I den her måned fik jeg set 3 film i biografen. Jupiter Ascending var månedens mest skuffende film. Ikke at den ikke er fin. Men den var så forudsigelig, og Mila Kunis, og Channing Tatum gjorde det røv dårligt med deres skuespil, hvilket jeg var ret overrakset over. Teorien om alting var klart den bedste film. Jeg elsker den, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg ser den. Eddie Redmayne vandt en Oscars for hans rolle i filmen. Hvilket jeg er ret glad for, for det fortjener han! Fifty Shades of Grey er en af mine mest ventede film, som kommer i 2015, og jeg synes at de gjorde det ret fint med den. Jeg var underholdt, og den skal helt sikkert hjem til min film samling. Jeg fik set nogle få film i løbet af månden, og der var Big Hero 6 en af dem. Jeg synes at den er super sød, og fantastisk lavet.

Har den her måned gået, som du gerne vil have det?
Ja det synes jeg. Jeg har haft vinterferie, også har jeg haft nogle super hyggelige timer med de nærmeste. I skolen har det været ret blandet. Vi startede med at have WordPress, hvor jeg fik 12. Men ellers har det været nogle ret kedelige uger. Så jeg er glad for at vi har haft ferie. På en måde synes jeg at Febuar har gået vildt langsomt, og på den anden side, så kan jeg heller ikke forstå, hvor den er blevet af.

Hvad har underholdt dig i løbet af den her måned?
På Youtube har jeg set en del til Ellen DeGeneres. Jeg synes at hun er så morsom og skøn at høre på uden at det bliver for meget. Jeg elsker at se små glip af hendes show, og hun kan altid få et smil frem på læberne.

Den største optur?
Det må være den weekend, hvor jeg var ude med vennerne i byen, og om søndagen var jeg til familie fødselsdag min mor. Det var en super hyggelig weekend, som gik alt for hurtigt. Der udover er jeg kommet igang med fitness og det er super skønt. Jeg har fået læst meget mere end jeg gjorde i Januar måned, og det er super dejligt. I julgave fik jeg sådan et tv-væghæng, og mit tv er endelig kommet op og hænge. Det er super fedt, for det giver meget mere luft, og jeg kan deje det som jeg vil, og det er ret smart.

Den største nedtur?
I uge 7 røg jeg ind i en ny syge periode. Den var heldigvis ikke særlig lang. Men det var stadig træls, fordi jeg lige var kommet af med min sygsom, som jeg havde i Januar. Der udover synes jeg heller ikke at den her terrornat var særlig rar, og jeg er glad for at jeg ikke var inde i KBH den dag. Sidst men ikke mindst har der bådet været Melodi grand prix og Oscar. Det er to ting, som jeg synes er ret underholden. Men i år blev jeg ret skuffet over dem.

Har du fået noget spændende i løbet af måneden? 
Jeg har fået købt nogle ting i løbet af Febura, Men det har mest været ting fra Ebay, Jeg er begyndt at købe 4-5 ting fra siden, om månden og det gør at jeg shopper mindre i de normale butikker. Så det er blevet langt billigere for mig på den måde. Fra Ebay har jeg modtaget. Et termoskus, bøf ting, sommerfugle og et bogmærke. Jeg har også købt en vandflaske, og nogle pap sugerør, men det er ikke kommet endnu. Jeg har fået købt mig nogle trænings sko, da jeg ikke har nogle indendørs sko til fitness centeret. Jeg har ikke fået dem brugt endnu, men jeg synes selv at de er ret fine. 

PicMonkey Collage

Til ting som jeg skal anmelde, har jeg fået en super fin kanlender fra Kalender Almanak. På deres side kan man skabe sin helt egen kalander, og jeg er postiv overrasket over kvaliten, og den hurtige lavering. Jeg er super glad for den, for nu kan jeg holde styr på alle mine aftaler. Jeg har fået 4 bøger.  Celestine af Olga Ravn (fra Gyldendal), Maze Runner 2 – Infernoet af James Dashner (fra Høst & Søn), Skyggernes Bog af Haidi Wigger Klaris og Eddus drager Kirsten Sonne Harild & Lise Bidstrup (fra Tellerup) og sidst men ikke mindst fik jeg Som stjerner på himlen af Jennifer Niven (fra Alvilda). Jeg vidste ikke at jeg vil få Som stjerner på himlen af Jennifer Niven, så jeg kigget noget overrasket på pakken, da jeg så den i min postkasse. Men den lyder rigtig god, så jeg glæder mig til at læse den. Infernoet af James Dashner og Skyggernes Bog af Haidi Wigger Klaris har jeg længe gået og ventet på. Så jeg glæder mig til at læse bøgerne. 

I løbet af måned har jeg oplevet: 

 • På café ture. 
 • Haft hyggelige aftner i København hos min mor. Bl.a hendes fødselsdag. 
 • Var hjemme hos mine bedsteforælder til frokost, med de andre børnebørn. 
 • Jeg har set 3 film i biografen i løbet af februar måned. 
 • Mine venner og jeg var en fradag aften ude og bowle samt feste på den lokale bar.
 • Jeg har været i Næstved. 
 • Jeg har oplevet Oscar showet i København med veninden. 
 • Jeg var i Ventilen, hvor der var åbent for alle os der har gået der før. Det var super hyggeligt. 

Hvad glæder du dig i næste måned?
På fredag skal jeg være sammen med Cathrine. Jeg har ikke set hende siden et bloggertræf (Efteråret 2013), men vi har haft en del kontakt. Så det bliver super fedt, at se hende igen 😀 Min veninde og jeg har to biograf aftaler, også skal jeg hjem til Jimmy. Men ellers tager jeg Marts som den kommer.

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s