Min Oscar oplevelse 2015

PicMonkey Collage

Siden sidste års Oscars show, har jeg set frem til årets Oscar show. Og jo tætter man kom på dagen, jo mere glædet vi os til at opleve Oscar magien. Vi havde forskellige ting med ind til biografen. F.eks lavede min veninde nogle hjemmelavet pizzasnegle, og vi havde frugt, samt noget drikkelse, osv med til de mange timer. Det var en super hyggelig aften, og vi holdt os vågne hele natten, så vi var pænt trætte da vi tog hjem. Da det var færdigt, havde jeg lidt blande følser omkring det. Det var enlig fint nok. Jeg synes bare at materialet var kedeligt, med for mange kedelige sange, og taler.  så jeg er glad for at Neil Patrick Harris prøvede at løfte det en smule op med et smil og godt humør. 

Sidste år vandt Gravity Oscars, så det var lidt træls at høre på den samme takke tale igen og igen. I år blev det fordelt imellem Birdman og The Grand Budapest Hotel, og det var ret fint. Jeg har ikke set de to film. Så jeg kan ikke sige om det er godt eller skidt. Men jeg ville ønske at The Imitation Game og Boyhood havde fået dem. For det er nogle super fede film. Specielt The Imitation Game. Men i det mindste fik de begge to en Oscar. Eddie Redmayne fik en Oscar for sin rolle fra filmen The Theory of Everything. Det er fuldt ud velfortjent. For han gør det fantastisk! Jeg håbde på at det var ham eller Cumberbatch der fik den. Så jeg er glad for at det blev Eddie. 

 

 

J.K. Simmons vandt en pris for sin birolle i Whiplash og Julianne Moore vandt en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle i Jeg er stadig Alice. Jeg har endnu ikke fået set filmen. Men jeg er blevet ret nysggerige på, hvordan den er. Så vil gerne se den på et eller andet tidspunkt. Patricia Arquette vandt for bedste kvindelige birolle, for hendes rolle i Boyhood. Hvilket jeg synes er velfortjent, og jeg synes at hun lavede en super fed takke tale. Big Hero 6 fik en pirs for for Bedste animationsfilm. hvilket jeg synes er super fedt, for filmen er fantastisk. I kan se den fulde liste her

Min veninde og jeg har snakket om at det skal være en tradition at vi ser Oscar show. Så vi skal helt sikkert ind og se det igen til næste år. Fik i det det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s