Fifty Shades of Grey

Instruktør: Sam Taylor-Johnson Premiere:12.02.2015 Spilletid: 124 min. Genre: Kærlighed, Drama

“Jamie Dornan had to learn how to walk differently to play his character since he tends to walk on his toes than his heels.”

“Jamie Dornan embarked on a very strict 3-hours-a-day workout routine as soon as he was cast as Christian Grey. Dornan had been an underwear model before and had always been in good shape but he had to step it up as his character Christian Grey is supposed to “be the epitome of male beauty”. His diet consisted of drinking protein shakes 5 times a day including one every day at 4:00 AM – he would get up in the middle of the night using an alarm clock, drink the protein shake and then go back to sleep. Dornan felt he did not need to get too big for the role saying “Christian is not a monster, he’s not a beast”. He instead went for an extremely “ripped” appearance and had to maintain his six-pack abs throughout the shoot by doing hundred of sit-ups and core exercises daily, something Dornan was not a big fan of.”

“After its premiere on July 24, 2014, the first trailer for the film became the most viewed trailer of 2014 after it gained over 100 million views in just over a week. Universal and Focus Features cited online marketing and social media for the overwhelming amount of views.”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Fifty Shades of Grey er en en film som jeg har fulgt og ventet på lige siden de første nyheder om filmen kom ud. Jeg var skudt i bøgerne, og jeg har været spændt på at se, hvordan de vil lave filmen, i forhold til dem. Jeg havde tårn høje forventinger til filmen.  Men jeg så den først i tirsdags. Så da jeg så de første negative anmeldelser, kom mine forventninger ned. Hvilket jeg tror var meget godt, ikke at filmen ikke er god, for det er den, men jeg tror at jeg vil havde været skuffet over den, hvis jeg var gået ind i salen med de forventninger, som jeg havde til at starte med.

Jeg blev positivt overrasket over skuespillerne. Jeg har set Dakota Johnson i 21 Jump Street og Jamie Dornan i Once Upon a Time, men jeg kan ikke rigtig huske dem. Jamie blev jeg specielt overrasket over, jeg synes at han gjorde det utroligt godt, som den mystiske og mørke Christian Gray. Dakota gjorde det okay som Ana. Måske synes jeg at hun var lidt kedelig, men Ana er også ret stille i bogen. Så det var fint nok. 

Jeg troede at vi vil se meget mere til Kate, José og Elliot Grey. Specielt Kate. Men det er ikke meget man ser til dem i filmen. Jeg kan ikke helt rigtig finde ud af om det er trist, eller om det bare er sådan det skal være. Jeg var lidt overrasket over at se, hvordan Kate så ud, for sådan havde jeg slet ikke forstillet mig hende sådan, men mere som mørk, og meget mere smuk. For det er sådan hun bliver beskrevet. Mennår det er sagt så synes jeg at Eloise Mumford gjorde det ret fint med som Kate. Jeg kan ikke rigtig sige så meget om deres skuespil med Kate, José og Elliot Grey. når vi så lidt til dem. Men jeg håber at de er mere med i de næste film.

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig fin film. Efter at jeg havde hørt alle de negative ting om filmen, var jeg som sagt lidt mere neutral omkring den. Men jeg synes faktisk at den var ret god. De havde skåret en del ting væk i forhold til bogen, f,eks hele den del omkring Anas arbejde. Men jeg synes at alle de vigtige ting var med i filmen, og det er jeg ret glad for. Der er en masse erotik i bogen, som de ikke har taget alt med, men jeg synes at det er en tilpas mængde til en film. Den her film kommer jeg ikke til at se igen i biografen, men den kommer helt sikkert hjem til min film samling, og jeg vil varmt anbefale den, hvis man er glad for bøgerne, eller hvis man er nysgerrige efter at se den.

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s