Det sidste brev fra din elsker af Jojo Moyes

Anmeldes til bøge1rTak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver: Forfatteren til den internationale bestseller Mig før dig er tilbage med en smuk roman om kærlighedens veje og vildveje, om den store lidenskab, utroskab og tab – og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid.London 1960.

Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske – hverken bilulykken, der gik forud, eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at han er hendes mand. Ikke engang sit eget navn kan hun huske. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev underskrevet med et B fra en mand, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for. Men hvem er han? Og hvorfor prøver han ikke at kontakte hende?

London 2003. Journalisten Ellie Haworth falder over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Ellies eget kærlighedsliv er mildest talt noget rod, og hun bliver nærmest besat af at finde ud af, hvad der skete med brevets to elskende. Hvis de levede lykkeligt til deres dages ende, er der måske også håb for hendes egen håbløse affære.

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Min mening:
Sidste år læste jeg Mig før dig og En plus en. De blev hurtigt sat op til mine yndlings bøger. Så jeg havde store forvetninger til bogen. Måske for store. For jeg blev hurtig skuffet over den, og jo mere jeg læste den, jo mere mistet jeg min læse lyst. Hvilket jeg er ked af, for jeg elsker forfatteren og det smukke cover til bogen. Men når jeg når der til, hvor jeg ikke finder nogle glæde i bogen efter næsten 200 sider, ved jeg at det er bedre at stoppe end at forsætte.

Persongalleriet er ret stort, og der er mange af dem får vi lov til at se deres synsvinkel af historien. Normalt kan jeg godt lide, når en forfatter gør det på den måde. Men jeg synes næsten at det var for meget, og for mange personer. Jeg følget ikke at man kom ind under hunden på dem, og langt de fleste personer i bogen kedet mig. Så når jeg læste bogen, var jeg endelig ligeglad med, hvad der skete med dem i stedet for at følge deres sorg eller glæde.

Alt i alt synes jeg at den her bog var en stor skuffelse. På Goodreads kan jeg se, at der er mange der har givet den 3-5 stjerner. Så jeg tror at den er god, jeg blev bare ikke fanget af den. Forlaget Cicero har lige udgivet Hende du forlod som er en af hendes nyeste bøger. Jeg skal helt sikkert læse den på et eller andet tidspunkt, for selv om at jeg er skuffet over den her bog, så er Jojo Moyes er en af mine yndlings forfattere, og jeg følger ikke at jeg er færdig med hende. Jeg vil stadig anbefale at læse bogen, hvis man er vild med Mig før dig og En plus en, og man ikke kan få nok af Jojo. Men jeg vil råde jer til at skrue forventningerne ned, så i ikke bliver skuffede over bogen.

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s