50 Shades of Me

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har set den her 50 Shades of…. me på en del blogge efterhånden, og jeg synes at den er ret sjov. Så jeg har valgt at hoppe med på den. 

1: Hvor gammel er du om 5 år? 31. Det er alt for gammelt. Jeg synes lige at jeg er blevet 25. 

2: Hvem har du været sammen med i mindst to timer idag? Min veninde. Vi vågnede op med med tømmermænd, men vi valgte at træne efter en nat, med kun 3 timers søvn. Godt at det ikke er hver weekend, at man er på druk 😛 

3: Hvor høj er du? Ca 165 cm. Lidt mere tror jeg. 

4: Hvilken film så du sidst? Jupiter Ascending, Den er fin nok. Men jeg blev skuffet over skuespillerne.

5: Hvem ringede du sidst til? Min veninde

6: Hvem ringede sidst til dig? Min Mor

7: Hvordan lyder den seneste sms, du har modtaget? Dejligt! Også til fodbold? 🙂 Fra min søster.

8: Foretrækker du at sende sms eller ringe? Det kommer helt an på situationen. og på hvem det er. 

9: Hvor er dit favoritsted? København. Der er så mange mulighed. Og man opdager hele tiden nye og spændende ting. Jeg bliver aldrig træt af den by.

DSC_0008

10: Hvilket sted bryder du dig mindst om? Hm jeg tror det må være syghuset. Jeg har efterhånden været der en del gange. Og jeg hader alt den vente tid, sygdom og larm der er på stedet. 

11: Hvornår så du sidst din mor? I mandags. Hvor vi fik fejret hendes fødselsdag. 

12: Hvilken øjenfarve har du? Blå.

13: Hvad er din yndlingsjulesang? Der er mange! Men en af dem er Stig Rossen – O Hellige Nat.

14: Er dine forældre gift eller skilt? Ingen af delen. De nåede aldrig at blive gift.

15: Hvornår vågnede du idag? Kl. 8

16: Hvor ser du dig selv om 10 år? Skulle meget gerne have et arbejde, bolig. Måske gift og med et barn. Hvem ved. Jeg kan bedst lide at tag en dag ad gangen, og jeg synes at 10 år er mange år. 

17: Hvad skræmte dig om natten som barn? Det kan jeg ikke huske. 

18: Hvad var den sidste youtubevideo du så? En video med booktubers Benjaminoftomes

19: Hvad er din bedste egenskab? Jeg er opmærksom på mine med mennesker. 

20: Hvad er din værste egenskab? Jeg tænker for meget over tingen. 

21: Sover du med eller uden tøj på om natten? Jeg sover med nattøj. 

22: Hvor mange puder har du i sengen? Jeg sover med minimum 2-3 stykker. Jeg Kan ikke lide at jeg følger at der ikke er nogle pude. Det er okay med en pude. Men så skal den bare være høj/en stor pude. 

23: Hvad er det mærkeligste du har spist? Jeg kan ikke rigtig finde på noget. Jeg tror at jeg spiser sådan nogle ret normale ting. Men jeg er f eks helt ret vild med ost til min mad, og gerne meget af det. Det kan både være feta, normal ost smøreost osv. 

24: Har du en stationær eller bærbar computer?  Bærbar. Jeg har haft  stationær der hjemme. Men siden jeg fik min første bærbar, kunne jeg ikke forstille mig at gå til bare til en stationær. De er besværlige, og de fylder alt for meget. 

25: Foretrækker du sko, sokker eller ingen af delene? ehm det kommer an på hvor jeg er. Når jeg er hjemme eller inden for kan jeg bedst lide sokker. Gerne hygge sokker. Når jeg ude kan jeg bedst lide at have sko på. 

26: Hvad lytter du til lige nu? The last goodbye (Fra Hobbitten) af Billy Boyd. Det er en super smuk snag!

27: Hvilken slags is er din favorit? Der er rigtig mange slags is, som jeg kan lide. Men Daim eller Hyldeblomst is (fra Paradis Is) er mine ynglings is. PicMonkey Collage

28: Hvad er din favorit dessert? Noget med is. Sådan noget som Daim islagkage, pandekager med is, is i nødebåde osv. Dog er det mest om sommeren at jeg bedst kan lide sådan nogle slags desserter. 

29: Hvad er den største præmie du har vundet? Øh jeg vinder ikke de største primer, og der kan gå langt imellem de ting jeg vinder. Men det jeg vinder mest af er sådan noget som bøger, film og biograf billetter. 

30: Kan du lide kaffe? Nej. Jeg kan lide duften af kaffe. Men jeg kan ikke lide smagen af den. Så når jeg skal have noget varmt at drikke fortrækker jeg te eller Choco Caramel, som jeg laver på min NESCAFÉ Dolce Gusto.

31: Hvad drikker du helst til frokost? Cola. Jeg ved godt at det er usundt. Så jeg vil gerne begynde at drikke koldt vand i stedet for.

32: Hvem var din yndlingslærer i folkeskolen? Min dansk lære som jeg havde i de mindre klasser.

33: Kan du spille poker? Nej. Jeg har prøvet det en gang. Og der gik det okay. Men jeg har ikke spillet det siden, og det er en del år efterhånden. 

34: Hvad har du spist idag? Æg og te til morgenmad, og en omgang hjemmelavet lasagne. 

35: Sidste spil du har spillet? The Sims 4, og en del bræt spil.

36: Hvad var den sidste radiostation du lyttede til? Jeg tror at det var P3. Jeg er ikke den store lytter til radio, da jeg best kan lide at høre musik på Spotify

37: Vil du have et barn? Ja på et eller andet tidspunkt

38: Kan du andre sprog end dansk? Ja engelsk.

39: Sover du på en bestemt måde? Jeg vil helst ligge på siden, eller på ryggen.

40: Foretrækker du havet eller en pool? Hvis jeg skal se på det er det havet. Men hvis jeg skal svømme i det bliver det en Pool. Jeg elsker havet, men jeg er ikke så meget for alt det sand der er ved det. DSC_0259

41: Hvad bruger du helst penge på? Bøger. Eller ting på Ebay, biografture og mad.

42: Ejer du nogle dyrebare smykker? Jeg har nogle få arve smykker. Men ellers har jeg det ikke.  

43: Hvad er dit favoritprogram på tv? Der er mange programmer. Men mit ynglings program/serie er og bliver Game of Thrones. Jeg elsker den serie, og jeg kan ikke vente med at sæson 5 bliver vist. Der udover kan jeg også godt lide serier som The Vampire Diaries og Heroes. Lige nu er jeg i gang med den første sæson af Arrow, og den ser også ret fed ud.

44: Hvad skal du lave i weekenden? Nu er det weekend. Og i går var jeg ude og bowle med nogle venner. Hvor vi der fra tog med på den lokale bar. I dag har jeg trænet og slappet af, og i morgen står den på familie fødselsdag. 

45: Kan du stå på ski? Da jeg gik på efterskole fik jeg lært at stå på ski, og jeg kunne lide det. Men det er en del år siden, og jeg har ikke stået på ski siden. Desvære. Så jeg tror ikke at jeg kan det, hvis jeg skulle gøre det i dag. 

46: Hvordan imponerer man dig? Overrask mig. 

47: Hvilken slags ringetone har du på din mobil? Mika – Lollipop, har overvejet at få min gamle ringetone tilbage som var Suddenly i see af KT Tunstall

48: Fortæl en ting vi ikke ved: Øh Jeg synes at Web-integrator uddannelsen er super spændende. Og jeg er glad for at jeg går på. 

49: Hvad er det nærmeste røde der ligger ved dig? Der er noget rødt på mit mobil cover. 

50: Er du social? Ja det vil jeg sige. Specielt med dem jeg holder af. Men jeg har også brug for at være alene. Så det er meget efter, hvordan mit hurmør er, og hvad jeg har lyst til. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s