Små glimt #11

DSC_0026

Det er noget tid siden at jeg har lavet et “små glimt” indlæg. Så jeg synes at det var på tide at i fik et. Om mandagen og tirsdagen i den her uge har det sneet 24/7. Jeg er lidt usikker på hvad jeg skal synes om det. For på en måde synes jeg at det er utrolig flot. Men det er også lidt træls. Specielt i den her omgang, for det er blevet liggende og alle de andre gange er det væk igen dagen efter.  *suk*. Om mandagen var bussen ved at sidde fast, det skete heldigvis ikke. Men han brugte ihvertfald 5-10 min for at komme op af en lille bakke. Dmi har sagt at det bliver en hård og kold Februar. Men jeg håber at det bliver sidste gang at vi får sen i den her omgang. 

PicMonkey Collage1

I tirsdag var jeg hjemme hos min mor. Min søster og hendes veninde var der også, og vi har alle sammen et trænings kort til Fitness Word. Så da min mor kom hjem, tog vi der ned for at træne. Det er min føste gang i sådan et center. Så det var fedt at de var med. I alt fik vi trænet i 40 min. 10 min på 4 forskellige maskiner, f. eks på løbebåndet, og romaskinen. Jeg følte mig lidt malplaceret der nede. Men det skal nok blive godt, når jeg har vænnet mig til det.PicMonkey Collage3

Før vi var nede at træne havde vi snakket om, hvad vi skulle spise til aftensmaden. Min mor synes at vi bare skulle købe en durum på vej hjem. Men min søster synes at det var fjollet at købe fastfood, når man lige havde trænet. Og det vil jeg give hende ret i. Så de fandt på at tacoskaller. Men i stedet for skallerne, brugte de spidskål. Jeg har aldrig fået det på den måde. Og jeg rynkede da også lidt på næsen af det, da jeg hørte at de vil gøre det på den måde. Men nøj hvor var det lækkert, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg laver det! 
PicMonkey Collage2

Jeg ved ikke rigtig hvad der skete, men da jeg kom hjem om mandagen ved 17 tiden, var jeg vildt aktiv. Så jeg begtyde at rydde op, støvsuge og støve af. Jeg plejer eller at være helt færdig, når jeg kommer hjem på det tidpunkt. Efter mit rengørnings flip fik jeg nydt et glas hjemmelavet juice og bogen fanget af Fifty Shades – Fanget af E L James. Som jeg har genlæst, så jeg er klar til filmen. Jeg er ret glad for at jeg fik genlæst den. For der var rigtig mange dejtaler jeg havde glemt. I julegave fik jeg et tv væghæng. I den her uge er det endelig kommet op og på vægen. Jeg elsker det, for det giver meget mere luft, og jeg har savnet mit lille bord. Det smart ved det her væghæng er at man kan deje det. Så jeg kan se tv i sofaen, og når jeg sidder ved min bærbar. I slutningen af ugen fik jeg de her sommerfugle, som jeg har købt over Ebay. Og nøj hvor er jeg skuffet over dem! Dem jeg bestilte var vin røde, og vildt flotte. Men de her er så grimme og lyserøde. Jeg har kontaktet sælgeren, for jeg synes ikke at det er iorden. Heldigvis har jeg kun givet 14 kr for dem. 

I weekenden skal jeg hjem til mine bedste forælder. Jeg har ikke set deres nye hus før. Så det bliver lidt spændende. De har inviteret os 4 børnebørn på forkost. Og jeg har ikke set dem siden i starten af Januar. Så jeg glæder mig til at se dem, og det nye hus. I aften er der Melodi Grand Prix, som jeg skal hygge mig med. Jeg håber at de finder en god sang. Ellers har jeg bare planer om at slappe af og arbejde lidt med bloggen. Skal i noget spændende i weekenden?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Små glimt #11

  1. Synes det er sejt at du er kommet igang med at træne.. I starten synes jeg virkelig også det var underligt og ret grænseoverskridende, men med tiden har jeg lært at lukke det ude.. Jeg går meget ind i min egen verden og er fokuseret på at træne og få det bedste ud af det..

    Håber du har en skøn weekend..

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s