Hvorfor er der så lang tid til April?

Kan vi ikke springe Februar og Marts over, og gå direkte til April? Nu hvor der kommer så mange spænende ting i løbet af april måned :O

Først og fremmest kommer der Game of Thrones sæson 5. Game of Thrones er en af mine ynglings serier. Jeg elsker alt ved den serie, og jeg synes at sæson 4 sluttet alt for hutrigt, og på en utrolig spændende måde. Så da den sluttet synes jeg at der var alt for lang tid til sæson 5. Det første afsint bliver vist den 12 April, og for noget tid siden så jeg trailen til sæson 5 og gal hvor jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske! Da jeg havde set traileren havde jeg lyst til at se mere. Men jeg må bare vente til den 12 April. 

I går på facebook så jeg en video med et nyt spil til The sims 4. Jeg er lidt skuffet over The sims 4. Da jeg synes at det er en bladning mellem The sims 2 og 3. Så der for har jeg heller ikke købt The Sims 4 Vildmarksliv. Da det ikke rigtig siger mig noget. Men da jeg så filmen til The Sims 4 Arbejdstid, fik jeg helt lyst til at købe det. For jeg synes at det ser sjovt ud, og som noget nyt kan man gå på arbejde med simmerne. Det er super fedt, og det er noget jeg har savnet i de andre Sims spil. Hvis i vil læse mere om det, kan i gøre det her. Så vidt jeg kan se, er der ikke kommet nogle dato på spillet, men jeg håber at det bliver i starten af måneden. 

DeweySidst men ikke mindst kommer der Dewey’s Read-a-Thon. Det er ikke første gang at jeg deltager i det, men det er første gang i år. Og jeg glæder mig til det. For jeg synes at det er hyggeligt og sjovt. Det er super fedt at der er så mange der deltager fra hele verden, og jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå i år. Jeg kommer ikke til at læse i alle 24 timer. Men man kan vel prøve 🙂 Jeg kan se at datoen er den 25 April. Så i den weekend skal jeg ikke have nogle aftaler. For det har jeg prøvet, og det er ikke særlig fedt, når man bare vil sidde og læse. Skal i være med til det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Hvorfor er der så lang tid til April?

  1. Jeg har helt sprunget Sims 4 over – synes det var et trin nedad fra Sims 3, så det er stadig det jeg spiller. Også fordi de ikke lige kunne finde ud af at lave det til Mac, så nu er jeg pigesur 😀
    Men den nye tillægspakke ser sjov ud – især, at man kan have sin egen forretning – det kunne man også i en tillægspakke til 2’eren og det var ret sjovt, så vidt jeg husker.

    http://bookwormscloset.com/

    • Hehe jeg er glad for at jeg ikke er den eneste, og fedt at du også glæder dig (og deltager) i Read-a-thon 😀 Det bliver sjovt at følge dig og de andre bloggere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s