Fanget af dig af Sylvia Day


Anmeldes til bøge1rTak for anmeldereksemplar som er fra Politikens Forlag. De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver:  “Fanget af dig” er den fjerde roman i Sylvia Days lystfulde serie om hed tiltrækning mellem den smukke Eva og den magtfulde rigmand Gideon. Der er lagt an til en blussende læseoplevelse med masser af heftigt lidenskabelige møder mellem Eva og Gideon.

De forsøger at holde sammen på deres helt nye ægteskab, som hurtig kommer under angreb fra fortidens spøgelser og nutidens fordømmelse. Kendere af serien vil desuden får sig få sig lidt af en overraskelse her i fjerde bog.

Sylvia Day er #1 på New York Times’ bestsellerliste og #1 internationalbestsellerforfatter bag over 20 prisbelønnede romaner udgivet i over 40 lande. Hun er #1 bestsellerforfatter i 23 lande, og der er trykt et tocifret antal millioner af hendes bøger. Filmselskabet Lionsgate har købt rettighederne til at filmatisere hendes Crossfire-serie til tv.

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Læs også: Crossfire 12, 3

Min mening:DSC_0001
Det er to år siden at jeg har læst den forrige bog i serien. Og det kunne jeg godt mærke på hukommelsen, da jeg skulle i gang med den. Hvis i spørg mig er 2 år for lang tid mellem bøgerne på en serie. Men Sylvia er heldigvis god til at give os små hint, om hvad der var sket i de andre bøger, uden at det blev for meget og det er jeg er ret flad for. Jeg har glædet mig til den her bog, så det var skønt at  sidde med den i hånden og slå op på den første side.

Fra den første bog har jeg været utrolig glad for Eva og Gideon. De har nogle stærke personligheder, og de vil det bedste for deres partner. Hvilket de ikke altid kan styre. Og det giver dem en del problmer og en masse drama i bogen. Jeg har normalt ikke problemer med det, i de erotiske bøger. Men jeg kan ikke lide deres måde at håndtere deres problemer på for det bare forkert, og der var op til flere gange, hvor jeg sad og krummet træ over dem. Den person jeg bedst kan lide er Gideon. På en eller anden måde, synens jeg at  det er ham´jeg kommer tættest på, og jeg synes også at det er ham der udvikler sig mest i den her bog, og jeg bliver helt ked af det, når han lider. De tager små baby skridt, når det kommer til deres forhold. Men måske er det også det klogeste at gøre, når man tænker på, hvor meget de to har været igennem. 

Alt i alt synes jeg at det var en fin læse oplevelse. Jeg er ikke vild med Sylvias måde at håndtere deres problemer på, og den måde historien er udviklet sig på. Men jeg var stadig underholdt. Sylvias sprog er jeg helt vild. Jeg elsker hendes lette skrive stil og at hun siger tingen som de er. Hun pakker det ikke ind eller giver tingene underlige navne, og det er rigtig dejligt. Jeg er ikke helt overbevist med den her bog. Men jeg er glad for at jeg fik læst den, og jeg er spændt på, hvordan det hele bliver afsluttet. stjerner

Crossfire serien: Fanget af dig

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s