Lækre sager fra nettet #2

Eller skulle jeg havde skrevet Ebay i stedet for nettet? For i den her omgang er det kun ting fra Ebay. Jeg finder flere og flere ting på Ebay, som jeg hele tiden tilføjer til mine lister, specielt efter at jeg er blevet medlem af en Ebay gruppe på Facebook. Jeg synes at det er lang tid siden, at jeg har lavet et af de her indlæg. Så her kommer der nogle ting, som jeg har kigget på, og som jeg kunne finde på at købe, både til eget forbrug og som gaver. 

PicMonkey Collage

 123456

Jeg synes at de her ting er ret fede. Og jeg kunne godt se mig selv bruge dem. I julegave gav jeg Jimmy den der bøf ting. Og han blev rigtig glad for den. Han har prøvet den, og han siger at det er rigtig lækkert. Så sådan en vil jeg købe, og  den lille røde ting ved siden af. Så jeg har det klart til sommer. Begge ting synes jeg er super smarte, og jeg køber sikkert et par stykker af dem med hjem. 

Æggeformene synes jeg er super søde. Specielt den med blomsten. Vand flasken er jeg også ret vild med. Det er ret fedt at der er sådan en beholder, så man kan have is eller frugt nede i den. Jeg kunne godt se mig selv bruge den i skolen. Skeen er også ret sej, og jeg tror at den kunne være fed, til når man bager. 

Kunne de her ting, være noget for jer?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Lækre sager fra nettet #2

 1. Den der jordbær ting har vi faktisk. Søren valgte at det skulle være mandelgaven til jul i år.. Havde sådan et gavekort til coolstuff som skulle bruges.. 😛 Har overvejet om vi skal ha fat i den der bøfpresser, har set mangle lækre måder at lave bøffer på med den..

  Knus ❤

  • Er det sådan en man bruger eller ligger den bare og samler støv? 😛 Jeg synes at i skal gøre det, for jeg har kun hørt godt om den, og 14 kr er ingen ting 🙂

   Kram ❤

   • Jeg tror min kæreste vil komme til at bruge den, men ikke mig.. Synes det er noget lettere med en kniv for at være helt ærlig.. Den ser mere smart ud end den rigtig er.. 😀 Vi har dog ikke prøvet den så meget endnu..

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s