Mr. Turner

Billederne er lånt fra google

Instruktør: Peter Jackson Premiere: 10.12.2014 Spilletid: 144 min. Genre: Action, Adventure

“The opening scenes supposedly set in Holland/The Netherlands were filmed at Herringfleet Mill, Suffolk despite the two ladies shown speaking Dutch.”

“The movie seemed to have generated a new interest in J.M.W. Turner’s works. On December 3, 2014, Turner’s painting “Rome, From Mount Aventine” (painted in 1835) was sold at auction by Sotheby’s house for 30.3 million pounds (U$ 47.47 million), a record for any pre-20th century British artist. The painting was part of the Rosebery collection ever since 1878 and was in perfect conditions.”

“The working replica of Robert Stephenson’s 1830 Planet locomotive is from the Manchester Museum Of Science And Industry. It ran on an old railway track in North Wales, which, crucially, ran east-west. They wanted the sun setting behind the train – the conditions Turner had painted and had only one chance to get the shot right, because the train had to be returned the next day. That night there was a glowing sunset..”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Jeg synes at kunst er ret spændende, og min mor og jeg elsker at kigge på kunst billeder. Ikke at vi gør det særlig tit, men når vi gør det, kan vi godt bruge flere timer på det. I December opdage jeg den her film. Den handler om J.M.W. Turner (1775- 1851) , som er kunster, og jeg tænkte at den her film var noget for min mor og jeg. Jeg var så heldig at vinde bilitter til filmen. Så min mor og jeg så den i sidste uge. Og selv om den var rigtig flot, så er jeg også en smule skuffet over den, var kedelig og urolig lang. Så jeg er glad for at vi så den med fri biletter. 

Det er nogle ok skuespillere der er med i filmen. Den eneste jeg kendte af dem der er med i den er Timothy Spall der spiller J.M.W. Turner. Hvis i synes at han ser bekendt ud. Så har i sikkert set ham i Harry Potter, hvor han spiller Peter Pettigrew. Jeg kender ham ikke fra andre film. Så det var sjovt at se ham som Mr. Turner. Jeg synes at han gjorde det fint. Mr. Turner var ikke en mand med mange ord og følser. Så det der er ikke så meget at sige om rollen. Den rolle jeg bedst kunne lide var Sophia Booth, som bliver spillet af Marion Bailey. Det er ikke fordi hun er noget særlig, men hun gør i det mindste filmen lidt mere underholden. 

Alt i alt synes jeg at det var en okay film. Jeg havde forventet mere af den, og blev der for en del skuffet over den. Det jeg godt kunne lide ved den var alle de smukke natur landsaber og farver man så i filmen. Men filmen er to timer og 30 min. Og det er alt for lang tid, når der stor set ikke skete noget. Min mor og jeg snakkede om at de burde skære en time fra. Der var lidt humor i filmen, og det var rigtig fedt, for så kunne man holde ud og se den.  jeg valgt at give den 2 stjerner pga Tomothy og hele den her kunstnerisk verden, som man får lov til at se. Jeg synes at det var en skuffende oplevelse så jeg kommer ikke til at se den igen, og jeg vil kun anbefale den her film til folk der kan lide kunst. PicMonkey Collagestjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s