Hobbitten: Femhæreslaget

Billederne er lånt fra google

Instruktør: Peter Jackson Premiere: 10.12.2014 Spilletid: 144 min. Genre: Action, Adventure

“Several cast members kept props from the film, upon filming wrapped. Martin Freeman kept his sword and prosthetic ears, while Richard Armitage kept the original Orcrist-sword. Finally, Lee Pace kept his elven-sword, which he keeps in his umbrella stand.”

“In the book, the whole Battle Of The Five Armies takes place in just one chapter, and is described to the reader after the fact.While in the film, the battle takes up nearly half of the running time.”

“Legolas is not in the Book, though the film does not deviate from Tolkien canon. Legolas, being an immortal Elf, is almost certainly likely to have been in his father’s realm when the dwarves were there.”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Jeg elsker The lord of the rings, og jeg synes at de to første Hobbitte film er rigtig gode. Så jeg det var med blandede følser, da jeg skulle se den sidste film. For jeg var ret spændt på at se den, men det var også trist, fordi det er den sidste film. Jeg nåede aldrig at se den i December, så jeg var glad for at min veninde og jeg fik set den her i Januar. For filmen er god fed oplevelse.  

PicMonkey Collage

Peter har fundet sig et fantastisk hold af skuespillere. Jeg synes at de alle sammen gjorde det super godt. Og der er ikke en, hvor jeg tænker at han skulle være skiftet ud med en anden. Jeg elsker at vi ser så mange racer, og jeg får helt lyst til læse bogen for at få mere viden om dem. Jeg er fascineret af elverne, og jeg elsker dværgens humor. Og hobitternes spøjse måde at være på. En skuespiller jeg synes gør det utrolig godt, og som jeg har stor respekt for er Martin Freeman, for jeg synes at han gør det utrolig godt som Bilbo.  Der udover synes jeg også at Benedict Cumberbatch, gør det utrolig godt med Smaug.

Alt i alt synes jeg at det var en super fed film. Jeg elsker den måde Petes måde at tag et univers og begge det op på, så man næsten kan se det for sig. Jeg har hørt at der er en del der er blevet lidt skuffet over den. Specielt den del med KiliTauriel og Legolas, og hvis man har læst bogen kunne jeg godt forstille mig det. Men nu har jeg ikke læst den, og jeg synes faktisk at det var meget sødt. Men jeg er glad for at det ikke fyldte mere i filmen. En ting jeg er vild med er alle de smukke landsaber og store dyr som vi ser i filmen. Jeg synes at det er fantastisk lavet, og jeg er helt trist over at vi ikke for lov til at se mere af det. Jeg er super glad for at jeg nåde at se filmen. Og jeg skal helt sikkert se den igen, når den kommer ud på dvd. 

PicMonkey Collage

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s