Små glimt #10

En Tivoli og koncert tur

I julegave af Min mor og hendes kæreste fik jeg en koncert oplevelse med familien, som vi skulle opleve fredag den 2 Januar. Jeg ville have skrevet om det noget før, men pga sygdom, fik jeg ikke rigtig skrevet om det. Aftalen var at mine bedstefærdler, og jeg skulle komme ind til min mor, hendes kæreste og min søster den 3, til aftenmad, og der fra vil vi så tag videre til koncerten, som vi skulle se i Falconer salen.

tb5

I julegave fik jeg også et års kort ( Det fik jeg også af min mor og hendes kæreste) til Tivoli. De har lukket fra den 4 Januar til en gang i April. Så jeg tænkte jeg nu, hvor jeg skulle ind til København, så vil jeg da lige tag et smut forbi Tivoli. Jeg har lagt min julestemning fra mig, men inde i Tivoli, har de stadig deres julepynt, og jeg kunne ikke rigtig finde ud af om jeg synes at det var hyggeligt eller om det var for meget.

Men det der var fedt, var at der var rigtig mange tilbud på deres ting. Så jeg fik blandet andet købt en gave til min veninde, og et julekop til mig selv. Den kostede normalt 49, men jeg fik den til 21. Hvem nej til sådan et tilbud? :p Den dag var der ikke særlig mange, hvilket var rigtig rart, for da jeg var der inde til Halloween og i December måned, var det næsten ikke til at komme for mennesker. Men som  måske kan fornemme på billederne, så var det ret dødt den fredag.

Koncert aften

Fra Tivoli tog jeg hjem til min mor. Der hyggede vi os med te, og lavet mad, så det var klart til mine bedsteforælder kom. Vi fik noget lækkert at spise, men vi tog hurtigt videre. For vi vil gerne være der i god tid. Det vi skulle ind og opleve hed Schönbrunn slotsensemble wien, Nytårkoncert 2015. Det er sådan noget klassisk musik fra Wien. Og selv om at jeg har hørt en del klassisk musik. Da jeg er vokset op med det. Så er det ikke sådan noget jeg har hørt mest af. Men min oldemor kom fra Wien, og har altid hørt sådan noget musik. Så min mormor har hørt det i sin barndom. Derfor synes min mor at vi skulle have den her opleves sammen.

Det var da også noget rigtig smukt musik. Og jeg kunne se at hvor rørt min mormor var. Til koncerten var der både opera, bellet, og nummer, hvor der kun blev spillet klassisk musik. Jeg er ikke til opera. Så jeg kunne bedst lide det andet musik. Jeg synes at det var en stor oplevelse, og hele aften var rigtig hyggeligt. Det var sjovt at være afsted med dem til sådan noget, og jeg håber at der kommer flere kultur/koncert oplevelser i løbet af året, for jeg nyder at opleve sådan noget live.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s