Året der gik – 2014. Del 1.

Hvor blev 2014 af? Jeg synes at det året er gået alt for hurtigt! Hvis ikke det var for alle de fede oplevelser jeg har haft i løbet af året, og en mappe fyldt med billeder, så vil jeg sidde med den fløse af at vi slet ikke var i slutningen af December. Jeg vil give jer mit første halve år, (fra Januar-Juni.) så indlægget ikke bliver for langt. 2014 har været et super hyggeligt år, med masser af oplevelser, som jeg har haft sammen med veninderne, familien, Jimmy, og ikke mindst med bloggen og Ventilen. 

1

I Januar måned er der to ting der har fyldt en del mere end de andre ting. For det første mødt Jimmy og jeg hinanden, og selv om det ikke altid har været en dans på røde roser, så er jeg utrolig glad for ham, og jeg synes at det er vildt at tænke på at vi snart har årsdag. Jeg begyndte også på roskilde Teknsik skole. på uddannelsen som Web-integrator. Og selv om jeg er god til at stå tidligt op, så skulle jeg vende mig til, at jeg skulle ud af døren kl 5:30, og at jeg først var hjemme ved 17 tiden. Dog blev jeg hurtig glad for uddannelsen pga det vi laver og at så var det et super fedt hold jeg kom ind i. 

Udover de to ting. Var jeg en tur til Ikea med min mor og hendes kæreste, hvor jeg fik købt nogle ting til hjemmet. Jeg fik min gamle reol tilbage til alle mine bøger. Min nytårs aften holdt jeg med nogle fra Ventilen, og udover den så blev der også holdt et  ekstraordinært nytårs tam tam nede i Ventilens mødesad, hvor vi fik lækker Gourmet mad. Begge aftner var fine nok. Men det var ikke nogle jeg nød 100 % og jeg tog en beslutning om at det er sidste gang at, jeg holder nytår med dem. Da det var mere stress end hyggeligt, og sådan synes jeg ikke en nytår skal være! Sidst men ikke mindst fik jeg endelig set Frost i biografen. Jeg har elsket den siden, og har set den op til flere gange i løbet af året. Jeg var også til min kusines fødselsdag, og  jeg havde også en super hyggelig julefrokost med resten af dem jeg deler gangen med på kollegiet. 

2

I Februar var vi 5 piger og en lillesøster til pingerne inde og se Disney on ice. Det var hyggeligt, og showet var hel fint. Men jeg havde nok haft for høje forventninger til selve showet. for jeg havde ikke en wow fløse da vi havde set det. Der skete en masse hyggelige ting i Februar måned. Blandt andet tog jeg til Jylland i vinterferien, for at være sammen med min veninde, og det var super dejligt at se hende igen. Jeg nød at være der og komme lidt væk fra Sjælland.

Med familien var der også en del oplevelser, jeg var fx til en lækker middag hos mine bedsteforælder. Hvor det kun var os børnebørn der var blevet inviteret. Min mor holdt brunch fødselsdag for familien, hvor de mødt Jimmy. I Februar måned fik jeg købt mig en ny bærbar. Som er så lækker! Jeg er super glad for den, og det er klart det bedste køb fra i år.

3

Jeg kan husk min Marts som en stille måned, i forhold til de to første måneder. I det meste af månden var jeg syg, og måtte slæbe mig selv i skole i de dage det stod på. Dog husker jeg også marts som noget godt. For det var der jeg fik oplevet min første oplevelse med Oscar showt. Min veninde og jeg tog ind og så det i København, og vi havde en fantastisk dag med det. Det er en af de bedste oplevelser jeg har haft i år, og vi tager også ind og ser det til næste år.

Jeg var også til bloggertræf. Hvor Katja havde lavet et gemnemført Alice i eventyrland tema. Jeg har aldrig sat mig ind i Alice i eventyrland udover jeg at har set nogle film Disneys og Tim Button udgave af Alice i eventy land. Men det var super fint, og en rigtig god dag. 

4

Jeg kan se at kalder April måned for en stille måned. Men jeg synes nu alligevel at der skete en del ting i den. Blandet andet var jeg i biografen hele 5 (Så de her film: Saving Mr. Banks. Palads. Captain America: The Winter Soldier. Næstveds biograf. Divergent. Hillerøds biograf. Bogtyven. Palads. og The Other Woman. Lyngbys biograf.) gange. Jep, du læste rigtigt. Af de 5 film var der to film der skiller sig ud, og er er filmen Saving Mr. Banks som min veninde og jeg så i København og den anden var The Other Woman  som så jeg med to veninder til et særlig Til Girls Night arrangement i Lyngby biograf. Gal hvor var der mange kvinder i alle alder, med en lummer atmosfære, så det næsten var for meget. Men hvor var det sjovt at opleve det! 

Udover mine biograf besøg fik vi i familien holdt min mormors fødseldag. Jeg var i København hos min mor, hvor vi lavede nogle lækkere hjemmelavet pizzaer. Jeg fik et Gækkebrev fra Jeannet, som jeg aldrig nået at gætte. Der var juice aften i Ventilen, jeg var på en skovtur med mine bedeforælder og onkel. Jeg blev klippet, som var en påske gave fra min mor. En klipning som ente med at blive rigtig fin, men jeg skulle godt nok vænne mig til den! I slutningen af april måned var der også Dewey’s Read-a-Thon, som jeg holdt hos Jimmy. Og det var ret sjovt at gøre det på den måde.

5

I Maj måned er det Roskilde mesterskaberne som jeg husker mest. Det var noget af en udfordring, for vi skulle arbejde i grupper, og ikke nok med det så skulle vi lave en hel hjemmeside,  på 3 dage (vi plejede at have 2-3 uger) og det skulle afleveres om Onsdagen. Fra Mandag til Ondag var vi i skole fra 9-18. så de dage kom jeg først hjem ved 20 tiden. Om torsdagen var der stor fest for skolen. Og det var rigtig sjovt, og om fredagen kunne vi holde fri. Festen var som sagt rigtig sjov, for lærene lavet et kæmpe show, hvor de havde klædt sig ud som personer fra Super Mario, og Angry Birds. Her skulle de uddele priser til dem der havde gjort det bedst. Der udover var der fed stemning, musik og fint mad. Vi skal lave det igen til Maj, og jeg er lidt spændt på at se, hvad de finder på. Men jeg frugter for de lange dage. 

I Maj stod den på hyggelige timer med familien og veninderne. Blandet andet hjemme hos Jimmy, hvor de fandt grillen frem. Jeg så Eurovision Song Contest, med dem fra Ventilen. Jeg synes at det var et super fedt show, og jeg glæder mig til at se det til næste år. Der var konfirmation i familien, som ikke gik som planlagt, men udover det var den fin, og i den sidste weekend i Maj, var jeg hjemme hos mine bedsteforælder, hvor vi havde nogle fantastiske dage med resten af familien. Min veninde og jeg havde også en hyggelig aften i Lyngby, hvor vi var til endnu et arrangement med filmen Grace of Monaco

6

Vejret var rigtig dejligt i Juni måned, og det kan ses på mange af de billeder jeg har taget i løbet af måneden. I Juni skete der rigtig mange ting. Min søster blev student og vi fjert hende med stor stil. Jeg var til to vildt forskellige sommerfester. Der blev grillet begge steder, men den ene var ude på landet, og anden var midt inde i København. begge sommerfester var hyggelige. Men jeg kunne bedst lide den på landet. Hvor vi sad med bål til sent ud på natten.

Udover at have en masse grill aftner med både Jimmy og familien, så så jeg  22 Jump Street Maleficent og En flænge i himlen i biografen. 3 meget forskellige filmen. Men nøj hvor var de fantastiske på hver deres måde! Sankt Hans aften blev også fejret nede i byen med pigerne og i skolen arbejde vi på projekterne Mums og Sidste Chance. Det var nogle super fede opgaver, og i den sidste dag i Juni kunne vi slutte af med at gå på sommerferie. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s