November 2014

PicMonkey Collage

Jeg synes at November er sådan en underlig måned. Det er sådan en midtsvej måned, hvor man bare går og venter på at det bliver December, og dagene flyder sammen fordi det hele tiden er mørkt og gråt. Men når det så er sagt, så synes jeg at min November måned har været enormt hyggelig. For der har været masser af aftaler med familien. Plus aftaler som en tur til Bogforum og en tur til Tivoli med pigerne.

         
Tryk på bogens billede for at komme videre til min anmeldelse af den.

Jeg har ikke fået læst særlig meget i November måned. Men de bøger jeg har fået læst, har været utrolig spændende, og med smukke forsider. Forrådt af Jana Oliver gav jeg 5 stjerner og det har helt klart været måndens bedst bog skarpt flugt af Linses bog og Eliten af Kiera Cass. Jeg har enlig ikke været skuffet af nogle bøger i November måned. Men det tog tid at komme i gang med Linses bog, men jeg elsker hendes sprog og de mange detaljer der er i bogen. 

 FotorCreated

Jeg fik set to film i biografen. Begge to var super fede, på hver deres måde. Jeg havde ikke de store forventninger til  Dracula Untold, men den tog mig med storm. Det var en super fed film, med masser af fede effekter, action, kærlighed og en god fortælling. Jeg ved ikke om jeg kommer til at eje den. Men jeg er ihvertfald glad for at jeg fik set den. Udover Dracula untold. Har jeg set The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 som er fantastisk! Jeg har læst at der er nogle der er blevet skuffet over den, fordi den er for landgom osv. Men jeg synes at den er perfekt, og jeg kan ikke vente med at den kommer ud i butikkerne, så jeg kan få den hjem til min film samling. 

I skolen kan jeg godt mærke at vi er kommet på hovedforløbet. Ikke at det er vildt slemt, men vi får flere opgaver i løbet af en dag, og tempoet er blevet skrudet op. Så i starten af November har jeg været ret stresset, og i tvivl om jeg overhovedet kunne klare forløbet. Men jeg fik afleveret den første opgave. Og min lære synes heldigvis at min hjemmeside var god, og han synes at jeg var godt med. Så måske er det bare mig der er for overbekymret. Jeg kan ikke huske særlig meget fra skolen. Og jeg tror at det er fordi jeg har følt at dagen er flydt sammen. Specielt de dage hvor jeg først har været hjemme ved 17 tiden. 

I løbet af måned har jeg oplevet:

 

Vi er godt inde i December, og jeg har haft en stille og rolig start. Dog har jeg været i Tivoli, og på tirsdag skal min kusine og jeg ind og se Hobbitten. Der udover skal jeg en masse ting med familien, så som fødselsdag, holde juleaften hos mine bedsteforælder, julefrokost osv. Til nytår skal jeg være hos en veninde og ellers har jeg nogle weekends aftaler med Jimmy. 

Jeg har at i alle har haft en god måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s