Julen i Tivoli

Efter at mine veninder og jeg havde været inde og opleve Halloween i Tivoli. Fik vi helt lyst til at opleve deres jul. Så i søndags (vi følgte os seje fordi vi trodset regenvejret) tog min veninde og jeg ind til Tivoli. Og hvor er jeg glad for at vi gjorde det. For det var sindsyg smukt! Vi tog afsted hjemmefra lidt over to, så vi var der inde ved 15 tiden, og det var et rigtig fint tidspunkt. For så kunne vi se det både i dagslys og tingene da det blev mørkt. Og det var super fedt, med alle de lys.

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1

Vi havde på forhånd snakket om at vi vil smage Tivolis begrutede flæskestegs sandwich til aftensmad. Men da vi kom der ind, var vi så sultene at vi tog den med det samme. Og nøj hvor var den lækker. Den var alle de 49 kr værd. Efter vi havde spist, gik vi lidt rundt for at se på julepynten, og de forskellige boder. Jeg købte ikke noget der inde, men jeg var fristet til at købe en lille ugle figur, men jeg synes at den var for dyr. Efter vi havde set det vi ville, fik vi købt os nogle æbleskriver og varmt kakao. Det smagte okay, men jeg var lidt skuffelse over det. Specielt når man tænker på hvor meget (65 kr) vi skulle af med. Kakaoen smagte ikke særlig godt, og de havde puttet æble stykker i æbleskiverne. Som de ikke havde nævnt. Så vi var glade for at der ikke var nogle af os, der var allergiske over for æbler. 

Efter vi havde fået varmen (ja det var koldt, selv om vi havde taget godt med tøj på) besluttet vi os for at vi tag hjem. Så det blev en meget kort tur. Men det gjorde mig enlig ikke noget. For jeg fik set det jeg ville, og jeg fik også taget nogle billeder, som ikke blev de bedste billeder pga regnvejret og alt det lys der var der inde. Men jeg har lavet en lille video, og jeg håber at i via den at i kan fornemme den julestemning som vi oplevede der inde. Det her bliver sikkert min sidste tur i Tivoli, For nu følger jeg at jeg har set det jeg ville se. På min ønskeseddel har jeg tilføjet et års kort til Tivoli, som jeg kan bruge i 2015. For jeg ved at jeg kommer til at tage der ind en enkel gang eller to. Og til de gange kunne det være super fedt med et kort. 

Har i været der inde i år?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Julen i Tivoli

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s