Små glimt #7

 

PicMonkey Collage

Min uge har været noget af en rutsjebane, sådan når det kommer til mit humør! Den startede ellers rigtig godt om mandagen. For der startet en ny uge med faget fotoargferien, som er et emne, son jeg synes er enormt spændende. Vi hørte en masse om fotograferingen og i løbet af mandagne og tirsdagen, for vi rundt på skolen og to billeder med skolens kamera, samt tog billeder af hinanden i skolens fotostudie. Hvilket var rigtig underholden, og sådan var det hele ugen, når det kommer til skolen. Vi havde en super fed lære, og ud over fotografering, fik vi også nogle øvelser til programmet Photoshop,  som er stor fan af. Så det var super fedt, og jeg vil ønske at vi fik mere en den uge med faget, men det gør vi detsvære ikke.  

Hvis i er venner med mig på Facebook, eller følger mig via Instagram. Så har i måske set billedet før mig Bubber og jeg. I mandags havde min mor og jeg en aftale med badet Ude og Hjemme. Hvor vi skulle blive interview af Bubber til en artikel og en video. Udover Bubber var der også hende der skulle skrive artiklen til bladet, en fotograf (der hele tiden gik og to billeder) og en video mand der optog. Normalt tager jeg de her interview med en stiv arm. Men Bubber lage ud med at spørge ind til min far, der for det første overraskede mig og normalt er det et emne jeg vil udgå, da jeg ikke har kontakt til manden, og jeg gider enlig ikke bruge min tid på at tænke på ham. Udover det spurgte han også ind til mine sidste år med folkeskolen, som er blandt de værste år i mit liv. Så det var nogle rigtig hårde emner at snakke om, og der kom en masse minder frem. Jeg troede at det kun vil tage en times tid. Men vi startede kl 18:30 og var først færdige ved 22 tiden.  Så det tog enormt hårdt.

Heldigvis var de søde, og det var sjovt at møde Bubber, som har en sjov personlighed. De lovede at det nok skulle blive godt, men jeg fortryder lidt at jeg har lavet det her interview, da jeg synes at det gik dårligt, og jeg tror at der kommer til at gå en lang pause før jeg vil gøre det igen, for mit humør røg helt ned i kuldkælderen. Heldigvis bakkede min mor mig op, og bagefter har det har været rart at jeg har haft mine veninder, som har været der. Normalt når jeg skal i medierne med Ventilen, har jeg skrevet om det her på bloggen. Men jeg har oplevet afslag på aftaler lige før det skulle gå i gang. Så der for har jeg besluttet mig for, at jeg ikke vil skrive noget om det, før det er sket. For jeg gider ikke at skrive om noget, der ikke måske ikke bliver til noget, for det er bare spildt arbejde. 

Siden mandag har jeg prøvet at skubbe oplevelsen fra mig, ved at koncentrere mig om skolen, og her hjemme har jeg prøvet at gøre aftnerne hyggelige med at høre julemusik og få styr på gaverne. Men det her ikke været nemt, så det er godt at jeg skal i Tivoli i morgen, og at der snart starter en ny uge. Jeg vil bare skrive lidt, hvorfor jeg har været lidt stille i den her uge, men indlægget blev længere end jeg lige havde regnet med. Jeg håber at i har haft en god uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s