The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

Billederne er lånt fra google

Originaltitel: Hunger Games: Mockingjay – Part 1 Instruktør: Francis Lawrence Premiere: 19.11.2014 Spilletid: 123 min.

“Jennifer Lawrence did her own singing for “The Hanging Tree” segment. Worldwide, the song went #1 on the Itunes Sales Chart.” ” Jennifer Lawrence cut her hair short the summer before filming began, due to damage from constant dyeing for the previous films. As a result, Lawrence had to wear a wig in “Mockingjay” for her role of Katniss. “

” Althugh the character of Effie Trinket only appears briefly at the end of the novel, her role has been expanded in the films. Reportedly, after seeing Catching Fire, author Suzanne Collins called director Francis Lawrence and said, “There’s no way Effie Trinket cannot be in the Mockingjay films.” ” Liam Hemsworth said the most awkward moments filming were the kissing scenes with Jennifer Lawrence.”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Jeg var helt vild med de to første bøger i serien. Jeg elskede også den sidste bog. Men jeg skulle lige vænne mig til at handlingen ikke var som de to første bøger, også savnede jeg Katniss mod. Derudover har jeg hørt en del blandede meninger om filmen. Blandet andet den var meget langsom osv. Så der for var jeg ret spændt på at se, hvordan filmen vil være. Men jeg havde ingen grund til at blive nervøs for den. For filmen er fantastisk! Og jeg nød den fra start til slut, og nu synes jeg bare at der er alt for lang tid til at vi kan få lov til at se den sidste del af filmen.

PicMonkey Collage1

Jeg synes at der er et sindsyg stærkt skuespiller hold bag den her film. Normalt til en film, er der altid en eller to jeg ikke kan lide, eller som jeg ikke synes spiller godt. Men i den her film kan jeg ikke finde nogle skuespiller, og det er ret godt gjort med sådan en lang rolle liste. De to skuespillere jeg var mest spændt på at se i deres roller var Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson ikke fordi vi ikke kender dem. Men i den her film er de svage og nedbrudt, og det var jeg spændt på at se, hvordan de vil klare det. Specielt Josh, da han er lidt i baggrunden i de to første film. Men jeg synes at de gør det urolig godt, og jeg kunne tydelig mærke hvor skrøbelige de var. I den her film får vi lov til at se mere til Liam Hemsworth. Og jeg synes enlig han gør det fint. Jeg har det ikke sådan wow over ham. Men han gør det heller ikke dårligt.

Der udover elsker jeg at se Donald Sutherland som den onde President Snow, Woody Harrelson og Elizabeth Banks som Haymitch Abernathy og Effie Trinket der er to personer der altid kan få en til at smile, og Sam Claflin med sin rolle Finnick Odair. Der også er skrøbelig, men som nægter at give op.  På rollelisten var der en del nye personer, og de to personer som jeg lagde mest mærke til var Julianne Moore som President Alma Coin og Natalie Dormer (som jeg blandet andet kender fra Game of Thrones ) som kamera holdets leder Cressida. Jeg synes at de gjorde det godt, og er spændt på at se dem i den næste film. Sidst men ikke mindst vil jeg nævne Philip Seymour Hoffman Jeffrey Wright og Stanley Tucci, for jeg synes at de har nogle spændende personer i filmen, og de gjorde det rigtig godt med deres roller.  

PicMonkey Collage2

Alt i alt synes jeg at det er en fantastisk film. Jeg vil give ret i at filmen er noget mere stille, men den er aldrig kedelig. Den her film er meget mere dyster, og anderledes end et vi er vandt til fra de to første film. så jeg synes at det er et stort plus, at de stadig har beholdt lidt humor i filmen. Filmen fik alle mine følser frem. Den gav mig gåsehud op til flere gange, blandt andet da vi høre Jennifer synge The Hanging Tree, men også alle de store scener, hvor man ser folk gør oprør mod Snow. Filmen sluttet alt for hurtig, og jeg kan ikke vente til den sidste del kommer. Så jeg bliver nød til at se den igen. Jeg vil varmt anbefale jer at se den, for den er bestemt det værd, og det fede ved det er at man kan se den med sin bord, kæreste eller sin veninde, for det er en som alle kan se.  

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s