Mit drømme hjem #2

Lige nu bor jeg på et kollegiet, hvor jeg har et værelse, bad, lille gang, samt et køkken som jeg deler med 5 andre. Det er ikke særlig stort, og jeg på det seneste er jeg begyndt at drømme om at flytte ind til noget større, og mere roligt sted. Lige pt vil jeg gerne bo i en Lejlighed.

Men jeg drømmer også om at bo i et hus, hvor med eget bibliotek/hjemme biograf. Hyggeligt køkken, og store rum. På nogle indlæg vil jeg gerne vise jer, hvordan jeg gerne vil have mit hjem skulle se ud, hvis jeg ikke skulke tænke på priser osv. Jeg kan godt lide at have at de store møbler har en pæn basic farve, så man kan pynte rummet med små farverige ting.

Untitled-1

 

Jeg har sat tinge sammen til hvordan mit drømme køkken evt kunne se ud på siden Polyvore.

Mit køkken skal være hyggeligt og hjemmeligt. Jeg skal have noget der fungere, og jeg vil gerne have stilen som det lidt gameldags landmands køkken stil. Jeg har set i op til flere bolig blade, og jeg synes at de nye moderne køkkener er vildt kedelige, med mangle på charme og personlighed, og de sorte og hvide farver er så triste at se på. Så jeg skal ikke have sådan et køkken, for det vil jeg ikke kunne holde ud af have i mit hjem. Til gengæld er jeg vild med køkkener med store træplader, rumlige skabe og hyggeligt varm belysning som basic ting. Men når det ellers kommer til køkkenet indretning, så er jeg lidt i tvivl, for det er 3 stile som jeg er vild med.

limepestelflower

Jeg er ret vilde med dem alle 3. Jeg synes at de er super fine. Jeg har altid været vild med de små fine ting,, med blomster print. Men jeg tror at jeg vil blive træt af at se på det i længenden. De to andre er hælder jeg mest til. Speiclt den med Lime farverne. Jeg synes at det er en fed frisk farve, og det er noget alle kan holde ud at se på. Men nu må vi se hvordan det bliver.

Lige nu deler jeg køkken med 5 andre. Så det er ret kedeligt. Men jeg har sat nogle billeder sammen fra Pinterest så i kan se, hvad for nogle tanker jeg har om mit køkken.

køkken

Klik på billedet, hvis i vil se flere detaljer af billederne.

Hvordan ser jeres køkken ud, og hvilken stil er jeres drømme køkken?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Mit drømme hjem #2

  1. Mit nuværende køkken er både grimt og gammelt, men gider ikke gøre noget ved det, når jeg bare bor (midlertidigt) til leje. Men når jeg en dag flytter i ny lejlighed, så er et pænt køkken meget højt på min ønskeliste. Hvis ikke det er der i forvejen, så skal lejligheden være billig nok til at jeg kan få det lavet. Jeg er mest til den mere moderne og enkle stil, og drømmer om et køkken i hvidt/mørkebrunt med skuffer uden greb og indbygget køleskab, ovn og komfur. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s