Forrådt af Jana Oliver

Anmeldes til bøge1rLæs min mening om bøgerne i serien:

Forlaget skriver:  En serie om en stærk pige i en mandsdomineret verden. … en verden i undergang.

Katastrofen i Tabernaklet har sat sine tydelige spor i Atlanta. Mange dæmonfangere er døde, dæmonerne hærger, og byrådet anmoder Vatikanets dæmonjægere om hjælp.

Imens tager Riley alle midler i brug for at finde sin far, men det er en både svær og farlig opgave. Oveni er der stadig det falske vievand at tænke på, og huslejen. Desuden opfører Simon sig underligt, og Beck er endnu mere overbeskyttende end sædvanligt.  Heldigvis er der også lyspunkter som den mystiske, toplækre Ori der har udnævnt sig selv til Rileys bodyguard. Og med en kategori fem dæmon som tørster efter Rileys blod, kan hun nemt få brug for hjælp …

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Min mening:
Den første bog tog mig med storm. Så jeg blev overlykkelig da jeg så at den allerede udkom i samme år som den første. For jeg synes at vente tiden var lang, og jeg havde så mange spørgsmål fra den forrige bog, og jeg elsker hele konceptet til bogen og de personer vi møder. Så jeg har været spændt på at se om den her vil være lige så god. Og det er den heldigvis.

Jeg kan rigtigtig godt lide de personer der er i bogen. Den eneste person jeg ikke kan lide er Simon. Men jeg forstår ham på en måde godt, og der sker så mange mystiske ting omkring ham. Så det er ikke fordi jeg hader ham. Han er bare en nar, i forhold til den første bog. Det jeg så godt kan lide ved personerne i den her bog er at de virker så menneskelige. De udvikler sig nertuligt, og for følser for hinanden som vi i den rigtige verden gør, og det er rigtig rart, det virker på mig mere oprigtigt, og det er super fedt!.

Jeg synes at Riley er super sej. Hun giver ikke op, og jeg elsker hendes kamp gejst, og hun bliver og mere og mere moden i forhold til den første bog. I sidste bog fik vi nogle få kapitler med Beck. Og jeg synes at rigtig godt om ham. Så det er super fedt, at vi får flere kapitler med ham i bogen. Vi møder også den mystiske Ori, der for mig er en gåde, og der dukker hele tiden flere spørgsmål om hvem han er, og hvad han vil Riley. Generalt er der bare mange spørgsmål til den her bog. Hvad vil dæmonerne, hvem kan man stole på, hvad er det med Riley der gør at hun er så specielt, så alle vil have fat i hende, og så er der hele historien om hendes far der også er rart mystisk.

Alt i alt synes jeg at det er en fantastisk bog. Bogen fanger mig fra side et af, og man tænker hele tiden, bare en side mere, og lige pluselig er der blevet læst flere kapitler. Der sker mange spændende ting omkring Riley, så man keder sig aldrig. Der er masser af action, følser og drama i den her bog, og det hele er i en fin balance så det ikke virker overdrevet. Janas sprog er rigtig godt, og jeg glæder mig til at læse hendes andre bøger! Jeg vil varmt anbefale bogen, hvis i gerne vil læse en bog, hvor der er gang i både action, drama, romantikken, venskab, og mystik. 

stjerner

The Demon Trappers:The Demon Trappers #2: Forrådt

  1. Fortabt
  2. Forrådt
  3. Forgiven. Ikke oversat endnu.
  4. Foretold. Ikke oversat endnu.
  5. Grave Matters. Ikke oversat endnu.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s