Små glimt fra hverdagen #5

2

Jeg har haft en fantastisk weekend! I weekenden skulle jeg hjem til Jimmy. Så vi tog hjem til ham fra vores skole. Det var vildt hyggeligt at køre togturen med ham 😛 På Næstved st skulle vi vente en halv time på den næste bus. Så gik ind i Bagels to go (der ligger en på Næstveds station) hvor vi købte en bagels. Hos Bagels to go er der og en Paradis is. Så til vores bagels købte vi også en kop kakao med is (min is var måndens is med (mandel-is, lavet på ristede mandler og chokolade stykkeri). Deres kakao med smager rigtig godt. Men næste gang tror jeg at det bliver uden is. Man kan jo lige så godt udnytte ventetiden 😛 

Hos ham har vi bare haft en stille og rolig, men hyggelig weekend. Jeg har blandt andet set Børneindsamlingen 2014. Om lørdagen fik vi rigtig lækkert mad, hvor middagen stod på flæskesteg og flødekartofler. I løbet af weekend har jeg også fået styr på mine bog anmeldelser her på bloggen. Så nu har jeg fået alle mine bog anmeldelser under siden anmeldelser. Jeg har også leget lidt med tanken, om at dele mine anmeldelser op i stjerne osv.

PicMonkey Collage

I går (søndags) tog jeg fra Jimmy af og ind mod kbh, hvor jeg blev hentet af min papfar. Vi kørte hent og hentede min lillesøter og tog kurs mod min onkel. For vi skulle have en hyggelig dag, hvor det stod på spille aften. Hos min onkel var der også min kusine og fætter. Efter min onkels hjemmebagte boller og te. Begyndte vi at tag spillene fram. Vi fandt et trivial pursuit. Hvor spørgsmålene var fra 1976. Haha. Vi delte os op i hold. Så det blev lidt nemmere at svare på spørgsmålene.

Efter en lækker aftensmaden spillede Settlers, og i begge spil vandt min papfar og jeg. Så det kunne jo ikke være bedre :D. Under hele aften blev der spillet julemusik, fordi vi kun ikke kunne finde andre kanaler end Radio Soft. Men det var super hyggelig, at sidde og høre på det og synge med på sangen. Vi har snakket om at vi skal gøre det igen, for det var en super hyggelig aften. 

Jeg håber at i har haft en god weekend 🙂 

   photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s