Mad inspiration

DSC_0004Jeg elsker at bo alene for jeg elsker at jeg bare kan være mig selv, og at jeg kan have tingene som jeg vil have det. Men noget af det jeg hader ved at bo alene er det med at lave aftensmad. For jeg synes at det er så kedeligt at lave mad til en person og det bliver heller ikke bedre af, først er hjemme ved  17 tiden, så det bliver tit det samme retter jeg laver i hverdagene, og jeg savner noget inspiration til nogle nemme og lækker opskrifter. 

Den anden dag var min veninde og jeg var i biografen. Besluttet vi os at tag noget at spise før filmen. Så vi gik ind i Lyngby storcenteret, hvor vi kender (jeg kan ikke huske hvad stedet hedder) et super hyggeligt spise sted. Der fik vi begge to en rigtig lækker ret (som i kan se på billedet) der bestod af pasta, oksekød ost og flødesovs. 

Da jeg fik den ret, havde jeg det sådan lyst til at lave den, og har der for prøvet at finde en opskrift. Blandet andet har jeg fundet den her opskrift, der minder om den, Minus svampe. Så jeg skal helt sikkert lave den en dag. For normalt når jeg laver pasta ret bliver det bare med en kødsovs. Så det bliver fedt at prøve noget nyt. 

Jeg prøve også at søge efter retten på siden Findopskrifter.dk, hvor jeg blandet andet har fundet opskriften til mine osteboller. Men jeg kunne ikke finde retten. Hvilket er lidt sjovt, for de har ellers mange spændende opskrifter, og på det seneste har jeg været ret glad for siden. 

Hvor får i inspiration til jeres aftensmad?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Mad inspiration

 1. Hej Søde..

  Jeg får meget inspiration via feks instagram, men også facebook.. Jeg har en gruppe på facebook der hedder Sundt og der er rigtig mange gode sunde råd at hente. Jeg kigger tit billederne igennem for inspiration

  Jeg er også medlem af et par andre grupper på facebook, feks en der hedder Køkkenhygge.. Der kan folk hver dag dele hvad de skal ha, eller har fået til aften.. Dog synes jeg det er lidt svært med den gruppe da der er meget usundt.. man kan let blive fristet.

  Der findes også et hav af mad-blogs i dag, hvor der altid er god inspirtation at hente.

  Knus ❤

  • Instagram også bare et perfekt sted at få inspiration fra 🙂

   Det lyder hyggeligt med de der grupper. og lidt farligt med den sidste du nævner 😛
   Jeg er selv med i en der hedder aftensmad, og den er fin nok, men også lidt kedelig

   Kram ❤

 2. Jeg er nok lidt usædvanlig på det punkt, men jeg får inspiration fra mange forskellige steder – om det så blot er ved at kigge på udvalget af grøntsager hos grønthandleren 🙂
  Men jeg bruger først og fremmest madblogs, ligesom jeg elsker at bladre i kogebøger og madblade.

  Findopskrifter bruger jeg ikke – dem har der været en del problemer med, da de nassede på madbloggernes indhold. Læs evt. mere her: http://madblogs.dk/madbloggen/?p=402

  • Det er også rart at man kan tag en kogebog eller et blad frem og finde opskrifter via dem.

   Jeg har lige læst det link du sendte, og det er træls af Findopskrifter gør det på den måde. Jeg var ikke klar over at de gjorde det sådan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s