The TBR tag

 

Untitled-1

I fredags skrev Irene om sine TBR bøger i en tag liste. Jeg blev taget i den af hende, og da jeg aldrig har lavet en The TBR tag liste, tænkte jeg at det kunne være sjovt at lave den. 

1) Hvordan holder du styr på din TBR liste?
Det gør jeg på to måder. Mine fysiske bøger har jeg et bestemt sted i min reol. Det gør det meget nemmere for mig at have et overblik over det bøger jeg endnu ikke har fået læst. Men ellers har jeg min To Read liste på Goodreads. Som jeg bruger til at få et oversigt over bøger jeg gerne vil læse, og til at holde øje med de bøger jeg er interesseret i osv. Jeg bruger den ikke så meget, som jeg brude. Men den er nu meget rar at have den.

2) Er din TBR mest e-bøger eller print?
Print. Jeg har ikke nogle e-bøger. For de e-bøger jeg læser er nogle jeg låner via Ereolen eller Ebib. Der udover kan jeg bedst lide at have bøgerne på print. Sår når jeg vil købe en nye bøger eller jeg skal anmelde dem kan jeg bedst lide at det på print, så derfor har jeg flest af dem. 

3) Hvordan beslutter du, hvilken bog du vil læse?
Det er meget forskelligt. Men ofte er det efter, hvad der står på min TBR hylde. Hvis der fx står en anmelder bog, og den har stået der i for lang tid læser jeg den, da jeg gerne vil have anmelde bøgerne læst så hurtig som muligt. Men jeg kan også godt vælge bøger ud fra hvilken års vi er i, eller hvad jeg vil læse ud fra mit humør. Fx vil jeg helt vildt gerne læse Julemandens død af Kenneth Bøgh Andersen, Let It Snow af John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle og andre julebøger i løbet af December. Kom gerne med flere julebøger, hvis i kender til flere af dem 😀

 Let it snow (Hæftet) 

4) Den bog, der har været længst tid på din TBR
Hm på print tror jeg at det er bøgerne Pretty Little Liars. Jeg vil rigtig gerne læse dem, da tv serien begyndte. Men jeg fik dem aldrig læst. På min TBR liste på Goodreads er det Skjult af P.C. Cast & Kristin Cast. Jeg gik død i den serie, så overvejer at slette den fra min TBR liste. 

 5) En nyligt tilføjet bog til TBR listen: 

På min TBR via Goodreads er det: 

  • Let It Snow af John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
  • Forrådt (The Demon Trappers #2) af Jana Oliver
  • I Hunt Killers (Jasper Dent #1) af Barry Lyga

På print er det bøgerne:

  • Linse – jeg gør, hvad jeg vil af Michael Holbek og Linse Kessler
  • Hvad du ønsker… af Sylvia Day
  • Ensom men ikke alene af Ventilen

6) En bog fra TBR listen, der kun er der, pga coveret

 Det smaragdgrønne atlas (Bøger fra Begyndelsen, #1) 23488585 The Paladin Prophecy (The Paladin Prophecy, #1) Den 5. bølgen 

De her 4 bøger er bare nogle af dem jeg har valgt pga coveret. Jeg elsker forsider der er smukke og fyldt med detaljer. Jeg synes at vi i Danmark er blevet bedre til at lave smukke forsider og det er super fedt! Jeg må nok sige at det første jeg kigger på når jeg tager en bog ned fra hylden er bogens forside, og hvilken forfatter der har skrevet den. Jeg ved godt at folk siger at det er dumt at bedømme bogen ud fra den forside. Men hvis forsiden på en eller anden måde ikke fanger mig, så gider jeg ikke læse bagsiden. 

7) En bog fra TBR du ikke har planer om at læse
Sådan en har jeg ikke. For hvorfor skulle man så have den på sin liste? Jeg har nogle bøger som jeg ikke vil læse nu og her (specielt nogle af de første bøger jeg tilføjet til min TBR liste), men det er ikke fordi jeg aldrig kommer til at læse dem. 

8 ) En endnu ikke udgivet bog, som jeg glæder mig meget til22429853
Der er en del! Fx kommer der 3 nye bøger med John Green i løbet af November som jeg glæder mig til at læse. Der udover glæder jeg mig til at  læse den næste bog i Endgame. Da jeg synes at den første bog var vildt for spændenden! Jeg glæder mig til at læse om vampyren Vishous fra The Black Dagger Brotherhood. The Seeker af Stephenie Meyer er 2’eren til Vandrende sjæle. Efter at det kom frem at der vil komme to bøger mere af det spændende univers hun har fået skabt sig. Har jeg glædet mig super meget, for jeg elsker Den første bog, og jeg har altid synes at slutningen ligger op til en forsættelse. Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til Half Wild af Sally Green. Da Half Bad tog mig med storm.

9) En bog alle andre har læst, men som du stadig har til gode
Der er et par stykker. Blandt andet bøgerne Den 5. bølgen, Angelfall og eventyret Alice i Eventyrland. Jeg har længe haft de her bøger på min TBR liste. Og jeg vil vildt gerne læse dem. Og det er alle sammen nogle jeg ejer. Så der går ikke lang tid, før jeg går i krig med dem.

10) En bog alle anbefaler dig
Hm det er lang tid siden at nogle har anbefalet mig en bog. Men sidst jeg fik anbefalet en bog var det Marco effekten af Jussi Adler-Olsen. Som jeg gerne vil have læst. Ellers vil jeg gerne læse blive bedre tik at læse flere klassiske og børne bøge, specielt med alle de bøger som andre bogbloggere viser fem.

12) Antallet af bøger på min TBR liste
Fysisk: 20 bøger. 

To-Read liste: 71. 

Jeg synes at det var sjovt at lave den her tag leg. Det er meningen at man skal tag nogle nye. Men jeg har mistet overblikket over, hvem der har lavet den. Men det kunne være sjovt at se jeres svar IdaMichella, Katja og Anne-Mette på spørgsmålene. Hvis i ikke har lyst, springer i bare over 🙂

Hvis du sidder der ude og ikke er blevet tagget, er du mere end velkommen til at lave listen. Og link endelig, hvis i laver den eller har lavet den. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “The TBR tag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s