Honeymoon i Paris af Jojo Moyes

Anmeldes til bøge1rDenne bog er et anmeldereksemplar fra Cicero.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver: Fin lille kærlighedsfortælling fra byernes by om to nygifte par, hvis historier på overraskende vis griber ind i hinanden, selvom næsten et helt århundrede skiller dem.1998.

Liv Halston har noget impulsivt giftet sig med arkitekten David, som hun kun har kendt i kort tid. Nu er de taget til Paris på bryllupsrejse, men det er på ingen måde den romantiske tur, som Liv havde glædet sig til.

Små halvfems år tidligere er et andet par netop blevet gift i Paris: Provinspigen Sophie har forelsket sig i Édouard, en talentfuld kunstner uden sans for penge, og Sophie opdager, at livet som kunstnerhustru er noget mere kompliceret, end hun havde forestillet sig.Begge kvinder må sande, at lykken er lunefuld, og at jalousien og tvivlen ligger på lur, lige når man tror sig allermest lykkelig.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Min mening:
Jeg var helt vild med Jojo bøg En plus en og Mig før dig. Så jeg havde også en del forventinger til den her. Jeg havde regnet med at den var på samme strøelse (har kun læst om den på nettet) som de to andre bøger. Så der for blev jeg noget overrasket, da jeg så hvor lille bogen var, for den kan nærmest være i min jakke lomme. Men Den er virklig fin og med to søde kærligheds historie.

Liv og Sophie, er to fine personer. Vi får ikke særlig meget at vide om dem, men man får lov til at høre om deres første tid efter deres bryllup og det er ikke en dans på røde roser. Jeg savner lidt dybet med dem. Men jeg kan godt se at det er svært, når bogen er så kort.  Normalt når man høre om et par der er gift, lever det lykkeligt sammen, men her må kvinderne kæmpe med en usikkerhed og små fejl i forholdet, og det synes jeg faktisk var ret fint at læse om, da jeg synes at der er alt for mange sukker søde historier. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig fin bog. Jeg synes at det er en sjov idé at Jojo har skrevet om to kærligheds historier i Paris, hvor kærligheds historien ikke er de mest lykkeligste historier. For det plejer det ellers at være når det er en kærligheds historie i Paris. Bogen er meget kort og lige til, så jeg savner lidt dybt i den. Der for jeg glæder mig til Hende du forlod (bliver udgivet til Februar), da det er en fortsættelse med de to kvinders liv. Jojo sprog er som altid skønt, og bogen var hurtigt læst. Og hvis man gene vil have mere med Jojo vil jeg varmt anbefale bogen. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Honeymoon i Paris af Jojo Moyes

  1. Jeg glæder mig også allerede rigtig meget til Jojo Moyes’ kommende bog “Hende du forlod” 🙂 ❤
    Du må have en skøn weekend..

    Mvh. Mie, Mizzepii.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s