Du af Caroline Kepnes

Anmeldes til bøge1rDenne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver: Da den håbefulde unge forfatterinde Beck besøger den boghandel, hvor Joe arbejder, falder han med det samme for hende. Beck er alt, hvad Joe nogensinde har ønsket sig – smuk, sej, knivskarp og virkelig sexet.

Joe vil have hende for sig selv og stopper ikke, før han får sin vilje. Han bryder ind i hendes lejlighed, stjæler hendes telefon og hacker hendes e-mailkonto – han forvandler sig med andre ord til en stalker. Men Joe er en god fyr, og mens han langsomt tager kontrollen over Becks liv uden hendes viden, kan hun næsten ikke lade være med at falde for den mand, som jo nærmest synes skræddersyet til hende.

Så da hendes irriterende kæreste Benji på mystisk vis forsvinder, Kan Beck ikke længere modstå Joes tilnærmelser, og sammen tumler de ned i en turbulent affære med dødelig udgang.

Caroline Kepnes’ YOU er en urovækkende historie om den inderlige passions bagved liggende mekanik, og fra stalker til kæreste er Joe den ultimative antihelt: skræmmende begavet, indsmigrende og helt og aldeles tiltalende. En spændingsroman, der ligger godt for Gillian Flynn-læseren.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Min mening:
Da jeg læste om du synes jeg at den lød helt vild interessant, med Joe der bliver besat af becks. Og jeg blev nnysgerrigepå, hvordan hun vil tag det hele. Detsvære måtte jeg kæmpe igennem siderne. Og jeg måtte flere gange ligge den fra mig, så opgav den til sidst. Hvilket irriteret mig, for jeg vil gerne vide, hvordan det ender med Joe og Beck.

Lige til at starte med synes jeg at Joe virker ret spændende. Men efter hans første møde med Brick synes jeg at han bliver rigtig træls at høre på. Han taler stort set nedeladene om alt og alle. Og jeg synes også at det er underligt at der kun skal et møde med Brick også bliver han helt besat af hende. Brick virker som en special person. Forlaget skriver hende som en gudinde. Men jeg synes at hun er ret kedelig. Og jeg kan enlig ikke forstå at Joe bliver så vild med hende. 

Alt i alt er det sikkert en okay bog. Men jeg blev bare så irriteret på den. og jeg måtte flere gange ligge den fra mig. Det der irriteret mig var en kombination af Carolines sprog, og hendes personer i bogen, som jeg fandt kedelig. Jeg tror at det en smag sag, når det kommer til den her bog. For der er sikkert andre der vil synes at historien om Joe og Beck er spændende. 

stjerner

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

 

One thought on “Du af Caroline Kepnes

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s