Love, Rosie

Billederne er lånt fra google

Originaltitel: Love, Rosie, Instruktør: Mikkel Nørgaard Premiere: 02.10.2014 Spilletid: 120 min.

Rosie Dunne og Alex Stewart har været bedste venner, siden de var ganske små, og de lader til at være skabt for hinanden. Desværre lader skæbnen til at have andre planer med de to. Efter en vild fest på skolen bliver Rosie gravid med en anden fyr, og længe ser det ud til, at Rosie og Alex aldrig vil finde sammen. Men sand kærlighed er ikke sådan at holde nede.

“Based on a book by Cecelia Ahern called ‘Where Rainbows End.’ The book was published in 2004.”

“Sam Claflin and Lily Collins were announced to play the two main characters.”

“Many of the cars throughout the movie were not yet produced in the year it was meant to be. Both the Fiat Punto parked near Rosie’s house and the Mercedes at the hotel have the same VX02… number plate (possibly identical) despite it being pre 2002.”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Da jeg så trialerne til den her film blev jeg ret nysgerige om den. På nogle måder synes jeg at den minde om Samme dag næste år, med Anne Hathaway og Jim Sturgess. Men jeg synes stadig at filmen så helt vild sød ud. Der udover har jeg set rigtig mange action film i år, og slet ikke nok af sådan nogle her tøsefilm. Så jeg er glad for at min søster og jeg nåede at få billetter til kinoturen, så jeg kunne opleve turen og filmen med hende. For det var en rigtig sød film. 

I filmen har vi vores to hovdepersoner Rosie og Alex der bliver spillet af Lily Collins og Sam Claflin. Jeg har set dem begge to. Lily har jeg set i The Mortal Instruments: Dæmonernes by og sam har jeg både set i The Hunger Games: Catching FireSnow White and the Huntsman og Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand. Af de to skuespillere kan jeg bedst lide Sam. Jeg synes at han gør det godt med sine roller, også ser han også ret godt ud, hvis i spørg mig :P. Lily gør det også godt i den her film, og kunne bedre lide hende som den søde og skøre Rosie end som Clary. Jeg synes at de to gør det rigtig godt som Rosie og Alex, og jeg er glad for at det blev de to der fik rollerne. 

Der er en del bi roller i filmen. Både familie medlemmere, venner, og partnerne til Rosie og Alex. Af dem der var med synes jeg klart at det var Rosies forælder og hendes veninde (Jaime Winstoneder gjorde det bedst med deres roller. De andre gjorde ikke det store indtryk på mig, jeg kan godt forstå at deres roller skal være der, for ellers havde filmen været kedeligt. Men det var ikke nogle personer der sagde mig noget. En af Rosies brøder bliver spillet af Art Parkinson, som jeg kender som Rickon Stark fra Game of Thrones. Jeg lagde ikke mærke til ham i filmen, så ham først på rollelisten, da jeg så ham på IMDBs hjemmeside. Men jeg synes at det er ret sjovt at han er med i sådan her film. 

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig sød film. Der er ikke de store overraskelser i den. Men filmen var meget mere alvorlig, end jeg troede at den vil være. Der er en del humor i den, og der er en fin balance i mellem alvoren og humoren og det fungere rigtig godt. I filmen følger vi Rosie og Alex opture og nedture i livet, og de viser en at selv om det kan se sort ud, så skal det nok gå.

I filmen er der en skøn humor, fed musik, kærlighed, og vendskab, samt nogle vigtige budskaber om man skal følge sine drømme. Der udover kunne jeg godt lide at den var lige til, og at der ikke var fyldt med alle mulige unødvendige effekter, action og ligegyldigt drama. Så selv om man har set det før, så vil jeg varmt anbefale filmen. Specialet hvis man har lyst til at se en god chick flick film. med sin veninde eller søster. Jeg har ikke læst bogen (Hvor regnbuer ender) men efter at jeg havde set filmen, kunne jeg godt finde på at gøre det, for at finde ud af om den er lige så god som filmen. 

stjerner photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s