Fasandræberne

Billederne er lånt fra google

  • Originaltitel: Fasandræberne 
  • Instruktør: Mikkel Nørgaard
  • Premiere: 02.10.2014
  • Spilletid: 120 min.
  • Genre: Krimi, Thriller
  • Skuespillerne: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Danica Curcic, Pilou Asbæk, Johanne Louise Schmidt, David Dencik, Sarah-Sofie Boussnina, Marco Ilsø

 

I 1994 findes et tvillingepar dræbt i et sommerhus. Politiet mistænker nogle rigmandsbørn fra en kostskole, indtil en lokal outsider påtager sig skylden for mordene. 20 år senere genåbner vicekriminalkommissær Carl Mørck sagen, da han finder et gammelt nødopkald fra en pige ved navn Kimmie. Hun forsvandt siden sporløst, men Carl og hans assistent Assad er ikke de eneste, der leder efter Kimmie.

Hjemmeside  Kino  Imdb

Efter at jeg havde set den første film og set traileren til den her film. Var jeg ret spændt på at se, hvordan den vil være. Jeg husker bogen som en af de mest uhyggeliste bøger i Afdeling Q. Og jeg var spændt på at se, hvordan de vil lave filmen. Specielt i den sidste del af den, hvor der sker en masse ting på en gang. Lige som den første film, var vi også en del fra familien der så den her den sammen. Jeg elsker når at vi kan lave sådan nogle her ture, og alle var også ret vilde med filmen. 

Vi kender Nikolaj Lie Kaas, og Fares Fares, hvis man har set den første film. Så vi ved godt at de er ret gode sammen. Jeg synes de gør det bedre i den her film end den første film. Jeg ved ikke helt hvad det er. Men jeg synes bare at de gør det rigtig godt, og jeg elsker at de stadig får den humor med fra bogen. Det er som om at man kan se det her venskab vokse imellem dem, som Carl og Assad.

I den her film er der en masse nye ansigter blandet andet Rose. Jeg husker hendes rolle støre i bøgene, men jeg kan ikke huske om det først kommer senere i dem? Men jeg synes at Johanne Louise Schmidt gjorde det udmærket, som Rose.  Så jeg håber at vi får lov til at se lidt mere til hende i de kommende film. Den jeg lage mest mærke til af de nye var Danica Curcic der spiller Kimmie, jeg synes at hun spiller sin rollen fantastisk, som den hjemløse kvinde. Pilou Asbæk (Ditliv) og David Dencik (Ulrik) samt de unge på rollelisten, gjorde det fint med deres roller. Gerneralt synes jeg at det er en ret god håndfuld skuespillere der har været med til at lave den her film.

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en udmærket film. Jeg blev ihvertfald underholdt, lige som resten af familien. Grunden til at jeg ikke giver den flere stjerner er at jeg synes at der mangler nogle ting fra bogen. Fx nogle flere ting fra Carls privat liv. I filmen virker det som om at han ikke tænker på andet end sit arbejde. Men i bogen høre vi meget mere om hans ekskone, gamle kollega osv. En anden ting jeg lage mærke til var alle de dyr der der i den sidste del af filmen. På et tidspunkt var de der også var de bare væk.

Men alt skal ikke være negativt. For jeg synes også at der var nogle gode ting ved filmen. Blandt anden den måde de skiftet fra personerne fungere rigtig godt, og jeg synes at det var rigtig godt lavet, uden der skulle være for mange effekter osv. Og jeg glæder mig allerede til at se Flapske post fra P. Som jeg gerne vil have genlæst før filmen kommer i biografen. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s